Mirel Rădoi, discurs dur după înfrângerea de la Pitești. "Suntem proștii satului"

Vineri, 07 Octombrie 2022, ora 23:48
4112 citiri
Mirel Rădoi, discurs dur după înfrângerea de la Pitești. "Suntem proștii satului"
Mirel Rădoi. Foto: Facebook / Universitatea Craiova

Mirel Rădoi și-a atacat fotbaliștii de la Universitatea Craiova după înfrângerea de la Pitești, 0-1, cu FC Argeș.

Fostul selecționer nu și-a menajat deloc jucătorii și a anunțat măsuri dure la echipă.

"O primă repriză destul de bună, fără să reușim să marcăm. Am părut mereu în întârziere. În repriza secundă nu mi-am recunoscut echipa. Probabil a fost vina mea, nu am știut să îi țin concentrați. Am intrat pe vârfuri.

De acum înainte nu ar mai trebui să încerce adversarii să ne analizeze. Să joace minge lungă de la 80 de metri pe fundașii noștri. O să pară că mă iau de ei, dar asta e realitatea. Știam că punctul lor de referință de Garita. Când e cu spatele la poartă, protejează pentru colegi. Când e întors, atacă poarta.

Minge lungă de la 80 de metri, luăm gol, luăm roșu...

Dacă suntem proștii satului, așa o să fim! Nu aș vrea să îndrept atenția doar către cartonașul lui Paul Papp. Azi am ales să blocăm zona centrală, să recuperăm mingea tot din zona centrală. Aveam 8 fotbaliști acolo. E greu să înțeleg ce aș putea să fac în continuare cu ei pentru a găsi soluții.

Vom avea dificultăți cu toți adversarii care se apără. Nu avem fotbaliști care să facă diferența. Chiar ar trebui să scrie pe tricoul nostru UNICEF. Până acum era glumă, acum nu mai e. Nici nu mai contează, puteam și să câștigăm, dar când luăm gol pe ce am pregătit toată săptămâna", a spus Mirel Rădoi la Digi Sport.

Universitatea Craiova este la al patrulea meci fără victorie în Superliga. Ultimul succes este cel împotriva Farului Constanța, 4-3.

Citește și:
Cum s-a terminat partida FC Argeș - Rapid din Superliga
Cum s-a terminat partida FC Argeș - Rapid din Superliga
Echipa FC Argeş a încheiat la egalitate duminică, în deplasare, cu formaţia Rapid Bucureşti, scor 1-1, într-un meci al etapei a 19-a din Superligă. Pănoiu a deschis scorul încă din...
Problemele care îl chinuiesc pe Adi Mutu la Rapid: ”Ține de bucătăria internă”
Problemele care îl chinuiesc pe Adi Mutu la Rapid: ”Ține de bucătăria internă”
Adrian Mutu, antrenorul echipei Rapid, a declarat că, ţinând cont de faptul că nu mai are rezerve de un anumit nivel, formaţia sa a trebuit să se mulţumească doar cu un punct duminică, la...
Marti, 06 Decembrie 2022
Live
Portugalia
2-0
Elveția
Vineri, 09 Decembrie 2022
Olanda
21:00
Argentina
Vineri, 09 Decembrie 2022
Croația
17:00
Brazilia
Echipe
M
V
E
I
G
P
3
2
1
0
5 - 1
7
3
2
0
1
5 - 4
6
3
1
1
1
4 - 3
4
3
0
0
3
1 - 7
0