Radoi explica motivele retragerii de la nationala

Miercuri, 10 Noiembrie 2010, ora 07:22
6146 citiri
Radoi explica motivele retragerii de la nationala

Fostul international Mirel Radoi a explicat in premiera motivele pentru care a ales sa se retraga de la nationala Romaniei.

Mijlocasul formatiei saudite Al Hilal spune ca a renuntat sa mai evolueze sub tricolor din cauza declaratiilor directorului general al FRF, Ionut Lupescu.

"A fost acea declaratie pe care a dat-o Ionut Lupescu dupa infrangerea din Franta, ca sunt in scadere de cand joc in Arabia Saudita. M-a deranjat foarte tare! Pai, nu tot acolo eram si cind am facut 1-1 la Paris? Atunci nu mai eram in scadere?

E anormal sa se discute in public astfel de probleme care tin de intimitatea echipei. Era foarte simplu sa vorbeasca fata in fata cu mine, sa-mi spuna deschis parerea lui, mai ales ca eu sunt primul nemultumit de evolutiile mele de la nationala.

Daca s-a petrecut asta cu mine, care sunt considerat unul dintre jucatorii importanti ai Romaniei, ce-o sa pateasca altul, cu vreo doua, trei selectii la activ?! Astea sunt aprecieri care tin de antrenor, nu de directorul general. De aceea, am decis sa ma retrag, pentru a nu altera relatia dintre ei.

Regret ca am luat hotararea si nu ma mai intoarce nimic. Am evitat sa discut cu oricine despre subiect tocmai pentru a nu da prilejul nimanui sa incerce sa-mi schimbe decizia. Am inchis ambele telefoane timp de patru zile, iar cand le-am deschis am gasit multe mesaje si apeluri de la Razvan. Daca-mi pare rau de ceva e ca ii promisesem ca vom merge impreuna pana la capat in aceste preliminarii, dar m-am oprit acum.", a declarat Radoi pentru Gazeta Sporturilor.

In 10 ani, Mirel Radoi a acumulat 67 de selectii pentru nationala Romaniei si a inscris doua goluri.

#Mirel Radoi, #Radoi retragere nationala, #nationala Romaniei , #nationala
Comentarii
Poza Vasi
Vasi
rank 5
Dl. Ratzoi are dreptul sa faca orice, inclusiv sa se retraga de la Natzionala, dl. Lupescu, de asemenea, are...