Radoi explica motivele retragerii de la nationala

Miercuri, 10 Noiembrie 2010, ora 07:22
6185 citiri
Radoi explica motivele retragerii de la nationala

Fostul international Mirel Radoi a explicat in premiera motivele pentru care a ales sa se retraga de la nationala Romaniei.

Mijlocasul formatiei saudite Al Hilal spune ca a renuntat sa mai evolueze sub tricolor din cauza declaratiilor directorului general al FRF, Ionut Lupescu.

"A fost acea declaratie pe care a dat-o Ionut Lupescu dupa infrangerea din Franta, ca sunt in scadere de cand joc in Arabia Saudita. M-a deranjat foarte tare! Pai, nu tot acolo eram si cind am facut 1-1 la Paris? Atunci nu mai eram in scadere?

E anormal sa se discute in public astfel de probleme care tin de intimitatea echipei. Era foarte simplu sa vorbeasca fata in fata cu mine, sa-mi spuna deschis parerea lui, mai ales ca eu sunt primul nemultumit de evolutiile mele de la nationala.

Daca s-a petrecut asta cu mine, care sunt considerat unul dintre jucatorii importanti ai Romaniei, ce-o sa pateasca altul, cu vreo doua, trei selectii la activ?! Astea sunt aprecieri care tin de antrenor, nu de directorul general. De aceea, am decis sa ma retrag, pentru a nu altera relatia dintre ei.

Regret ca am luat hotararea si nu ma mai intoarce nimic. Am evitat sa discut cu oricine despre subiect tocmai pentru a nu da prilejul nimanui sa incerce sa-mi schimbe decizia. Am inchis ambele telefoane timp de patru zile, iar cand le-am deschis am gasit multe mesaje si apeluri de la Razvan. Daca-mi pare rau de ceva e ca ii promisesem ca vom merge impreuna pana la capat in aceste preliminarii, dar m-am oprit acum.", a declarat Radoi pentru Gazeta Sporturilor.

In 10 ani, Mirel Radoi a acumulat 67 de selectii pentru nationala Romaniei si a inscris doua goluri.

Eveniment Quarterly Report

Mesajul lui Ciucă la un forum euro-atlantic: „O Ucraină mai sigură, o Republica Moldova mai sigură aduc mai multă siguranţă României”
Mesajul lui Ciucă la un forum euro-atlantic: „O Ucraină mai sigură, o Republica Moldova mai sigură aduc mai multă siguranţă României”
Preşedintele Senatului Nicolae Ciucă a transmis joi, 28 septembrie, în cadrul celei de-a doua ediţii a Euro-Atlantic Resilience Forum, că întărirea rezilienţei României este esenţială...
Averile adunate ilegal ar putea fi confiscate. Cum arată proiectul de lege USR
Averile adunate ilegal ar putea fi confiscate. Cum arată proiectul de lege USR
USR depune un proiect de lege prin care infractorii să nu se mai bucure de averile dobândite ilegal, prin care se prelungește perioada în care se poate face confiscarea extinsă....
#Mirel Radoi, #Radoi retragere nationala, #nationala Romaniei , #nationala
Comentarii
Poza Vasi
Vasi
rank 5
Dl. Ratzoi are dreptul sa faca orice, inclusiv sa se retraga de la Natzionala, dl. Lupescu, de asemenea, are...