Juventus, pe urmele lui Radoi

Miercuri, 08 Octombrie 2008, ora 07:41
1921 citiri
Juventus, pe urmele lui Radoi

Juventus Torino este interesata de achizitionarea capitanului Stelei, Mirel Radoi.

Dupa ce a fost la un pas de a ajunge la Inter in aceasta vara, acolo unde a fost dorit cu insistenta de tehnicianul nerazzurrilor, Jose Mourinho, Radoi poate ajunge in curtea marilor rivali ai milanezilor.

Gazeta Sporturilor anunta ca Giovani Becali este intermediarul transferului, acesta propunandu-l pe finul lui Gigi Becali antrenorului "Batranei Doamne", Claudio Ranieri, care s-a aratat impresionat de "sesarul" stelist.

"Este de departe cel mai valoros fotbalist din Romania. Un adevarat profesionist si un luptator cum rar vezi. Nu ai sa regreti daca il vei lua", i-a transmis Giovanni lui Ranieri, conform Gazeta Sporturilor.

In acest moment, in lotul lui Juventus sunt cinci fundasi centrali: Olof Melberg, Giorgio Chiellini, Dario Knezevic, Nicola Legrottaglie si Jorge Andrade, acesta din urma fiind insa accidentat grav, oficialii juventini gandindu-se chiar sa-i rezilieze contractul.

Daca transferul s-ar realiza, Mirel ar fi cel de-al 5-lea jucator roman transferat de Giovanni Becali la echipele antrenate de Claudio Ranieri, dupa Adrian Ilie, Sabin Ilie si Gabi Popescu, la Valencia, respectiv Adrian Mutu, la Chelsea.

Aproape de Inter

In aceasta vara, Mirel Radoi a fost foarte aproape de un transfer la campioana Italiei, Internazionale Milano.

"A fost la o fractiune de secunda de Inter", spune saptamana trecuta Giovanni Becali, care a mai spus ca transferul nu s-a mai perfectat din cauza patronului milanezilor, Massimo Moratti, care n-a fost dispus sa ofere 15 milioane de euro pentru jucatorul de 27de ani.

Mirel Radoi (27 de ani) evolueaza la Steaua din 2000, atunci cand a fost adus de la Extensiv Craiova.

S-a stabilit finala Cupei Italiei: gol "scandalos" marcat în a doua semifinală
S-a stabilit finala Cupei Italiei: gol "scandalos" marcat în a doua semifinală
Echipa italiană Atalanta Bergamo a învins miercuri seara, pe teren propriu, scor 4-1, formaţia AC Fiorentina, în semifinalele Cupei Italiei. Atalanta s-a calificat în finala competiţiei....
Comandantul militar al CSA Steaua, reacție neașteptată către FCSB înainte de câștigarea titlului
Comandantul militar al CSA Steaua, reacție neașteptată către FCSB înainte de câștigarea titlului
Clubul CSA Steaua are o reacție categorică față de FCSB înainte de finalul acestui sezon. CSA Steaua București a fost declarată deținătoarea de drept a palmaresului 1947-1998, pe care...
#Mirel Radoi, #juventus, #transfer, #Giovanni Becali, #Steaua, #Claudio Ranieri , #Steaua