La multi ani, M. Radoi, Ov. Petre si E. Ienei

Sambata, 22 Martie 2008, ora 15:39
1964 citiri
La multi ani, M. Radoi, Ov. Petre si E. Ienei

FC Steaua le ureaza La Multi Ani jucatorilor Mirel Radoi si Ovidiu Petre, care isi sarbatoresc ziua de nastere pe data de 22 martie. Capitanul Stelei implineste 27 de ani, in timp ce marcatorul ros-albastrilor din partidele cu CFR Cluj si Pandurii, din acest retur, ajunge la varsta de 26 de ani. Le dorim sa fie sanatosi si sa aiba cat mai multe succese cu Steaua si pe viitor.

Mirel Radoi este figura emblematica a Stelei in acest deceniu, fiind capitanul echipei in ultimii cinci ani. S-a transferat in Ghencea in 2000, impunandu-se rapid in echipa datorita spiritului de luptator si calitatilor deosebite. A cucerit trei titluri de campion cu Steaua si are in palmares o semifinala a Cupei UEFA, in sezonul 2005/2006. Accidentarile grave din ultimii doi ani l-au impiedicat sa evolueze in UEFA Champions League, unde a bifat doar partida Olympique Lyonnais - Steaua, din sezonul 2006/2007. A mai jucat pentru FC Drobeta Turnu-Severin si FC Extensiv Craiova.

Ovidiu Petre s-a transferat la Steaua in vara anului 2006, in ultima zi de inscriere pentru UEFA Champions League. A debutat in Liga 1 in 2000, pentru FC National, echipa de la care a plecat, in 2003, la Galatasaray Istanbul. A revenit in Romania la Poli Timisoara, la mijlocul sezonului 2004/2005. Are in palmares la Steaua doua participari consecutive in UEFA Champions League. A mai evoluat pentru FC National Bucuresti, Galatasaray Istanbul SK si FCU Politehnica Timisoara.

"Ma bucur ca sunt sanatos. Restul vine de la sine"

Mirel Radoi

"Imi doresc sa fiu sanatos si sa realizez obiectivele personale si profesionale propuse, precum si un loc la Euro 2008"

Ovidiu Petre

De asemnea, FC Steaua ii ureaza LA Multi Ani si domnului Emeric Ienei, care implineste astazi 71 de ani.

Sărbătoare mare în familia Simonei Halep. Motivul pentru care fostul lider mondial și-a arătat fericirea FOTO
Sărbătoare mare în familia Simonei Halep. Motivul pentru care fostul lider mondial și-a arătat fericirea FOTO
23 martie e o zi specială pentru Simona Halep, întrucât aduce o dublă aniversare în familie. Atât tatăl său, Stere Halep, cât și fratele, Nicolae sunt născuți în această zi. În...
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
USR anunţă că, miercuri, un membru USR a fost agresat în timp ce strângea semnături în zona Lujerului din Sectorul 6, Bucureşti. ”Ieri, un membru USR a fost agresat în timp ce...
#ovidiu, #petre, #mirel, #Radoi, #emerich, #ienei, #zi, #nastere, #aniversare, #la multi ani , #Steaua