Radoi, replica dura pentru Tamas: Si-a baut si ultima farama de creier

Joi, 12 Mai 2016, ora 21:49
4691 citiri
Radoi, replica dura pentru Tamas: Si-a baut si ultima farama de creier
Foto: Instagram/ Gabriel Tamas

Mirel Radoi, fostul antrenor al Stelei, i-a dat o replica dura lui Gabriel Tamas, dupa ce a fost atacat de fundasul "ros-albastrilor" la finalul meciului de la Targu Mures.

Tehnicianul nu l-a menajat deloc pe Tamas si a sustinut ca stie o serie de detalii care l-ar putea face sa plece de la Steaua imediat.

"Principalul motiv asta este, probabil, faptul ca l-am dat afara de la echipa. Astepta sa se incheie campionatul ca sa poata sa raspunda. Din punctul meu de vedere, si-a baut si ultima farama de creier pe care o mai avea. Sa fie sanatos, poate o fi vreun Dobrin 2 si nu stiam noi. A trecut ca trenul prin gara peste tot pe unde a fost, mai mult a boxat.

Daca vin sa spun totul despre el, atunci maine isi reziliaza contractul cu Steaua", a spus Radoi la DolceSport.

Acesta a raspuns si acuzatiilor lui Tamas, care a dezvaluit ca Radoi petrecea cu el in cantonamentele nationalei.

"Nu aveam cum sa stau cu Gabi Tamas sa beau pana la 7 dimineata. Nu stiu cine se poate bate cu el. Ce numesc eu un pahar de vin, el numeste sprit sau sifon. Eu beau o sticla si ma duc sa ma odihnesc. Il las acolo 4 ore si ma intorc. Apoi mai beau putin si ma duc iar la somn. El nu mai termina!"

Tamas, atac fara precedent la Radoi: A pacalit fotbalul! Vorbeste mult si degeaba

Radoi si-a continuat discursul vorbind despre momentul in care l-a dat afara pe Tamas de la Steaua, la inceputul sezonului.

"N-am nicio vina ca, inaintea meciului cu Pandurii, a stat pana dimineata in club. N-am nicio vina ca nu s-a prezentat la antrenament. Apoi am ineteles ca l-a si batut cineva, avea ochiul vanat si ii era rusine sa vina asa. Cum se fac testurile antidoping, lui trebuie sa i se faca unul de alcolemie."

In final, Radoi a vorbit si despre nivelul fotbalului aratat de Tamas.

"Daca ma antrenez doua spatamani, asa pot sa joc si eu, bufa-bufa, sa dau cu mingea numai in tribuna. La meciul cu Dinamo, Rotariu, care are 65 de kilograme, l-a dat la o parte de parca era la fotbal american", a incheiat acesta.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Tamas Radoi scandal Steaua, #Radoi Tamas cearta, #Tamas dat afara Steaua , #Steaua