Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Titi Dumitriu, dezvaluiri din culisele Stelei: Sper sa nu supar pe nimeni, voi da cartile pe fata

Vineri, 22 Ianuarie 2016, ora 16:32
7580 citiri
Titi Dumitriu, dezvaluiri din culisele Stelei: Sper sa nu supar pe nimeni, voi da cartile pe fata
Foto: Facebook/ FC Steaua

Fost antrenor principal la Steaua in perioada in care Mirel Radoi se ocupa de destinele echipei, veteranul Dumitru Dumitriu a decis sa dea cartile pe fata si sa vorbeasca despre ce s-a intamplat in culisele echipei campioane.

Dumitriu a reactionat dupa ce Nicolae Dica, fost antrenor secund la Steaua, a declarat ca i se par ciudate declaratiile jucatorilor, care au spus ca sunt mai motivati dupa demisia lui Radoi si revenirea la lot a lui Laurentiu Reghecampf.

"Sper sa nu supar pe nimeni, dar ce spun acum este parerea mea in legatura cu tot ce s-a intamplat din vara anului trecut si pana acum la Steaua. Voi vorbi cu cartile pe fata fara nici un pic de menajament", a spus Dumitriu pentru Fanatik.

Acesta continua si spune ca, desi il intelege pe Dica, nu crede ca antrenorul are totusi dreptate.

"Eu il inteleg perfect pe Dica. Am lucrat cu el si cu Mirel Radoi la Steaua si stiu ca acesti doi baieti chiar au pus suflet in tot ce au facut. Stiu ce tipuri de antrenamente efectuau si trebuie sa recunosc ca au avut ghinion si cu accidentarile din echipa de la vremea respectiva. Daca Steaua trecea cu bine peste meciul de la Belgrad acum vorbeam cu totii de marele antrenor Mirel Radoi. Nu uitati ca Steaua a facut o prima repriza fantastica, in deplasare, cu Partizan.

Nu uitati ca Reghecampf a preluat Steaua de la Mirel si Dica, dupa ce Steaua reusise 31 de puncte, dar ca mai departe este talentul si valoarea lui Reghe, este cu totul o alta poveste. Reghecampf este un antrenor uns cu toate alifiile chiar daca are doar 40 de ani. Nu gasesti atat de usor un antrenor in Romania, la varsta pe care o are Reghe, sa aiba trofeele pe care el le-a castigat pana acum", a mai spus acesta.

Radoi, "lucrat" de fotbalistii Stelei? Declaratii incendiare ale lui Dica

Dumitriu considera ca esecul lui Radoi in calitate de antrenor al Stelei are o singura cauza, lipsa de experienta a acestuia in noua postura.

"Eu am avut o discutie cu Mirel Radoi, iar el este constient de lucrul pe care eu o sa vi-l spun si sunt convins ca daca ar incepe din nou acum sa antreneze Steaua mai mult ca sigur nu o sa mai faca greselile pe care le-a facut. Nu trebuie sa ne ferim, ci trebuie sa vorbim deschis. Lipsa de experienta a lui Mirel si a lui Dica a contat enorm. Insa vreau sa va spun ca cei doi vor ajunge antrenori foarte buni ai Romaniei. Daca Radoi avea o experienta mai mare, atunci fiti siguri ca stia sa gestioneze mult mai bine problemele cu vestiarul, cu campania de transferuri, cu incidentele de pe la echipa si asa mai departe."

Mirel Radoi a pregatit Steaua in a doua jumatate a anului trecut, acesta fiind ajutat de Dica si Dumitriu pentru ca nu are licenta Pro.

Sub comanda lui, campioana a ratat calificarea in grupele cupelor europene si a cazut in afara podiumului Ligii 1.

Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
#Radoi Steaua Reghecampf, #Dumitriu culise Steaua, #Radoi Steaua jucatori , #Steaua