Mutarea anului in fotbalul romanesc: Mirel Radoi anunta oficial ca vrea sa cumpere o echipa din Liga 1

Joi, 31 August 2017, ora 22:19
9829 citiri
Mutarea anului in fotbalul romanesc: Mirel Radoi anunta oficial ca vrea sa cumpere o echipa din Liga 1
Foto: Facebook/ FC Steaua Bucuresti

Mirel Radoi a recunoscut, joi, ca negociaza cumpararea unui club din Liga 1.

Fostul international roman sustine ca discutiile cu patronul celor de la Juventus Bucuresti pentru preluarea echipei se pot finaliza in cateva zile.

De asemenea, el a precizat ca antrenorul Cosmin Olaroiu nu este implicat in acest proiect.

"E adevarat, discutam. Vedem in zilele urmatoare daca se va concretiza. Daca se va realiza acest lucru, va voi spune. Cosmin Olaroiu nu are nicio legatura cu proiectul. Nu sunt singur, insa Cosmin nu are nicio legatura. Voi fi unul dintre investitori daca se va face mutarea. Evident ca nu voi ocupa postul de antrenor", a spus Radoi la DolceSport.

Aflat in plin proces de a obtine licenta de antrenor, Radoi a explicat ca nu el va fi tehnicianul echipei, ci se va ocupa numai de finantare.

Alaturi de fostul international vor mai veni doi investitori romani care prefera pentru moment sa ramana anonimi.

"Eu cred in potentialul fotbalistilor romani. Trebuie sa mergem sa cautam tinerii fotbalisti. Avem un proiect care in decurs de trei ani ne va ajuta sa luptam pentru calificarea in play-off. Am ales Juventus deoarece conteaza criteriul financiar. Ne intereseaza o tranzactie in care sa luam locul si jucatorii. Suntem un grup de trei investitori romani, dar cine vrea sa vina alaturi de noi, o poate face. Va fi totul transparent. Mie mi-a venit ideea. Am un proiect pe care l-am asociat cu George Ogararu, dar el nu va fi la nivel de investitor. Suntem pregatiti cu tot, asteptam doar finalizarea tratativelor.

Vom transfera doar jucatori liberi de contract, in mare parte straini, dar vom face o infuzie de capital si vom creste bugetul de salarii. Pana duminica seara le-am dat termen limita de raspuns sefilor de la Juventus. Daca nu, vom negocia cu altcineva sau asteptam pana in iarna. Partenerii mei sunt oameni potenti financiar. Nu vor sa iasa in fata, si asa au multe afaceri pe cap. Am discutat patru zile cu ei ca sa-i convingem. Sunt incantati de proiect, desi la inceput erau reci. Avem un buget in care trebuie sa ne incadram. Vom fi cat mai corecti cu jucatorii. Daca promitem 500 de euro, atat vom plati. Nu vrem sa promitem 4.000 mii de euro si sa nu platim. Luam in calcul schimbarea numelui echipei incepand din sezonul viitor.

Cu tot respectul pentru Gica, dar eu nu vreau sa fiu si finantator, si antrenor. Daca am de gand sa fiu antrenor, voi ceda toate actiunile pe care le am. In primul an vrem sa ne salvam de la retrogradare, apoi sa formam o echipa buna cu multi jucatori tineri, iar in cel de-al treilea an sa atacam play-off-ul", a mai declarat Mirel Radoi.

Juventus Bucuresti a promovat in premiera in prima liga in aceasta vara. In acest moment, formatia din Colentina ocupa ultimul loc in clasament si nu a obtinut vreo victorie.

Joi, cei de la Juventus au anuntat oficial ca isi vor schimba numele si sigla incepand din sezonul urmator, un semnal puternic ca negocierile cu Radoi sunt aproape finalizate.

Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Ministrul de Finanţe Marcel Boloş a explicat, joi, 28 martie, că numărul mare de concedii medicale nu asigură sustenabilitatea bugetului asigurărilor sociale. Declarația vine în...
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
USR anunţă că, miercuri, un membru USR a fost agresat în timp ce strângea semnături în zona Lujerului din Sectorul 6, Bucureşti. ”Ieri, un membru USR a fost agresat în timp ce...
#Radoi patron Liga 1, #Radoi echipa Liga 1, #Radoi Juventus Bucuresti , #stiri Mirel Radoi