Ziare.com
Home > Personalitati > Miron Ignat
Miron Ignat
Deputat care si-a angajat o ruda la cabinet: Ce va freaca grija de treaba asta?

Vineri, 07 Iunie 2013, ora 14:17

Deputat care si-a angajat o ruda la cabinet: Ce va freaca grija de treaba asta?

Miron Ignat / stiri Miron Ignat

Deputatul Miron Ignat, reprezentant al comunitatii rusilor lipoveni, a reactionat foarte nervos cand a fost intrebat daca si-a angajat o ruda la biroul parlamentar. "Da' ce va f..., ce va freaca grija pe treaba asta?", s-a rastit deputatul. Potrivit pesurse.ro, la biroul parlamentar de la Tulcea al deputatului Miron Ignat apare ca angajata si o anume Irina Ignat. Intrebat daca persoana respectiva este ruda cu el, deputatul a reactionat foarte violent. "Da' ce va f...ce va freaca grija pe treaba asta? (...) Auzi, hai vedeti-va de treburile Romaniei, sa fie treaba buna, si lasati-o cu gioangele voastre", a declarat deputatul. El a negat ca Irina Ignat i-ar fi ruda, sustinand ca nu mai lucreaza in cadrul cabinetului sau parlamentar. Irina Ignat a fost angajata pe functia de "consilier" la data de 07.01.2013. In luna ianuarie, ea a castigat 2.457 de lei. Potrivit Codului Penal al Romaniei, conflictul de interese consta in ...

4 comentarii

Te invitam sa fii primul care furnizeaza informatii pentru pagina personala de pe Ziare.com pentru Miron Ignat, scriindu-ne la adresa redactia@ziare.com.

Va multumim pentru colaborare si asteptam sugestiile si observatiile dvs.

Miron Ignat
Miron Ignat
Daca detineti informatii relevante, poze, inregistrari audio sau video inedite cu Miron Ignat, le puteti trimite la adresa de e-mail redactia@ziare.com.

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
 
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor