Miron Mitrea: M-am saturat de tot circul asta

Miercuri, 13 August 2008, ora 17:25
3150 citiri
Miron Mitrea: M-am saturat de tot circul asta

"Demisionez din Parlament pentru a rezolva aceasta problema, imi dau demisia si asta e viata", a declarat deputatul PSD Miron Mitrea, dupa ce, miercuri, deputatii au respins prin vot cererea DNA de incepere a urmaririi penale in cazul sau.

Miron Mitrea isi va depune demisia in prima zi a noii sesiuni parlamentare, decizie de care i-a anuntat atat pe presedintele PSD, Mircea Geoana, cat si pe presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu.

"O sa vad ce vor ei de la mine, o sa ma duc in fiecare saptamana la DNA, asa cum am mers de doi ani...O sa ma duc, de ce sa imi fie frica de ei?... M-am nascut barbat cu tot ceea ce are nevoie un barbat in dotare.

Vreau sa ies din circul asta de politie politica", a declarat, miercuri, la Antena 3, Miron Mitrea.

Deputatul PSD a mai anuntat ca retragerea din Parlament ii va da posibilitatea sa coordoneze mai bine campania electorala a partidului, pentru alegerile legislative din noiembrie, respingand si calificand drept gluma varianta de a demisiona si din PSD.

"Le multumesc si celor care au votat pentru, si celor care au votat impotriva urmaririi penale (160 la 115 voturi - n.r.). Imi dau demisia si asta-i viata", a mai spus Mitrea.

"Este un dosar politc, intregul DNA este o politie politica. Adrian Nastase trebuie sa isi protejeze familia, eu am castigat procesul in care mi-au tarat si mie nevasta, dar Nastase are o datorie fata de sotia lui, altfel ar face la fel si sper sa nu o faca", a mai comentat Miron Mitrea.

Deputatul PSD Miron Mitrea l-a anuntat miercuri pe presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, ca va demisiona din Parlament.

"La prima sedinta a Camerei Deputatilor va lua cuvantul in plen si va anunta ca demisioneaza din Parlament, astfel incat procedurile impotriva domniei sale sa poata sa fie urmate.

E dreptul domniei sale sa ia aceasta decizie pe care eu o consider o decizie eleganta in conditiile in care plenul Camerei s-a opus urmaririi penale", a declarat Bogdan Olteanu, la Realitatea Tv.

Camera Deputatilor a respins cererea formulata de DNA privind inceperea urmaririi penale a deputatilor PSD Miron Mitrea si Adrian Nastase.

Miron Mitrea este acuzat ca ar fi fost mituit, cand era ministru al Transporturilor, cu lucrarile efectuate de trei societati comerciale din Bacau la vila pe care mama sa a detinut-o in Baneasa.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

A crescut cifra de afaceri din industrie în România. Ultimele date INS privind piața internă și externă
A crescut cifra de afaceri din industrie în România. Ultimele date INS privind piața internă și externă
Conform datelor anunțate la 17 aprilie de INS, pentru februarie 2024, cifra de afaceri din industrie (piaţa internă şi piaţa externă), a crescut față de luna ianuarie cu 11,7%, și cu 8,2%...
România marchează o creștere importantă a producției industriale. Ciolacu: ”Pentru că s-a bazat foarte mult pe investiții şi nu pe consum”
România marchează o creștere importantă a producției industriale. Ciolacu: ”Pentru că s-a bazat foarte mult pe investiții şi nu pe consum”
Cu un avans de 2,7%, România se numără printre ţările membre UE cu cele mai importante creşteri ale producţiei industriale din blocul comunitar, arată datele publicate, luni, de Oficiul...
#Miron Mitrea, #PSD, #Adrian Nastase, #deputat, #mandat , #Adrian Nastase