Vanghelie: Revenirea lui Mitrea si Nastase este un lucru bun

Miercuri, 13 Februarie 2008, ora 15:45
930 citiri
Vanghelie: Revenirea lui Mitrea si Nastase este un lucru bun

Presedintele PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, a apreciat, miercuri, drept un lucru bun faptul ca Adrian Nastase si Miron Mitrea vor contribui la campania electorala, informeaza NewsIn. Liderul social-democratilor din Capitala a declarat ca, din punctul sau de vedere, nu cei doi au probleme la DNA, ci Traian Basescu.

"Adrian Nastase trebuie sa fie respectat si sa se ocupe de anumite lucruri de care se poate ocupa si pe care le cunoaste. E unul din cei mai buni politicieni si poate sa aiba o evidenta exacta si o monitorizare asupra unor personalitati, inclusiv Traian Basescu. Nu stiu daca vorbim de functii. Important e sa dam un mesaj de forta si unitate", a declarat primarul sectorului cinci.

"Pe la DNA are treaba si Traian Basescu. Nu zic eu, dosarele spun acest lucru. Daca ne luam dupa Traian Basescu, in urmatoarea perioada e in stare sa-i ia si pe cei care au 15 ani, sa mearga pe la DNA, sa creada lumea ca se bate el cu hotii", a adaugat Vanghelie.

Deputatul PSD Miron Mitrea va coordona campania electorala de la alegerile locale, in timp ce lui Adrian Nastase i s-a propus sa scrie oferta electorala a partidului, potrivit deciziilor luate de liderii social-democrati, in sedinta Comitetului Executiv.

Fostul premier Adrian Nastase a declarat miercuri ca liderul PSD Mircea Geoana l-a invitat in cursul acestei dimineti sa participe la o serie de proiecte si structuri, precizand totodata ca probabil va candida si la Consiliul National, dar ca nu doreste ca aceasta candidatura sa divida partidul.

Citeste si:
Sectorul Capitalei abandonat de partidele politice. Rămași fără primar, cetățenilor li se propun candidați necunoscuți
Sectorul Capitalei abandonat de partidele politice. Rămași fără primar, cetățenilor li se propun candidați necunoscuți
La trei luni după ce primăria Sectorului 5 din Capitală a rămas fără primar ca urmare a condamnării lui Cristian Popescu-Piedone, partidele nu s-au grăbit să facă propuneri de...
Nimic nou pe “frontul” economiei naționale
Nimic nou pe “frontul” economiei naționale
Nimic nou pe “frontul” economiei naționale – nici o decizie, înseamnă o decizie bună. Pentru cine?! Nu m-am înșelat, în iulie când am dat vacanța de vară, drept scuză la...