Mitrea le transmite "prietenilor": Curajul meu nu s-a terminat

Miercuri, 03 Iunie 2009, ora 14:24
1579 citiri
Mitrea le transmite "prietenilor": Curajul meu nu s-a terminat

Miron Mitrea, deputat PSD, vine sa isi apere onoarea si spune ca rau voitorii care spun ca si-a pierdut curajul nu stiu ca noul mandat de parlamentar nu ii ofera imunitate parlamentara pentru o ancheta demarata deja, drept urmare demisia lui din Parlament nu a fost "frectie la picior de lemn".

"Nu mi-a placut niciodata sa fac un caz iesit din comun din anchetarea mea de catre DNA si din procesul meu de la Inalta Curte. Prin urmare nu as fi scris acest text daca intr-un ziar aparut miercuri, 3 iunie, nu as fi citit un titlu care m-a dezamagit. Pentru ca este tendentios si jignitor", comenteaza Mitrea pe blogul personal.

Declaratiile fac referire la un articol aparut miercuri in Cotidianul care precizeaza ca avocatul social democratului a solicitat returnarea dosarului la DNA, sub pretextul ca procurorii ar fi extins invinuirile, fara sa-i comunice acest lucru lui Mitrea, deci i-ar fi incalcat dreptul la aparare. Daca acest lucru s-ar intampla ar fi nevoie de votul Senatului pentru reinceperea anchetei.

Mitrea se arata revoltat de faptul ca unii ar insinua ca el incearca sa scape de ancheta DNA, ascuns sub imunitatea parlamentara.

"Niste "prieteni" s-au grabit sa spuna ca demisia mea este frectie la picior de lemn, ca oricum voi iesi din nou parlamentar si voi beneficia din nou de imunitate.

Fara sa faca minimul efort sa se documenteze si sa afle ca noua imunitate nu putea afecta o ancheta deja inceputa. Dovada ca au fost rauvoitori este clara: ancheta a continuat si am fost trimis in judecata", declara acesta raspicat.

Mitrea sustine ca vrea sa ii linisteasca pe "prietenii" lui si le transmite ca curajul lui nu a ajuns la final.

"De aceea vreau sa-i linistesc si sa le spun sa fie siguri de un lucru: curajul lui Mitrea nu a ajuns la final. Nu m-am ascuns si nu ma voi ascunde niciodata in spatele imunitatii parlamentare. Vreau ca procesul sa continue si sa se termine", a mai declarat social democratul.

Quarterly Report - Editia 4

Marcel Ciolacu a ajuns în Turcia. Ce speră să obțină în urma vizitei VIDEO
Marcel Ciolacu a ajuns în Turcia. Ce speră să obțină în urma vizitei VIDEO
Premierul Marcel Ciolacu a fost primit luni, 20 mai, pe Aeroportul Internaţional Esenboga, de reprezentanţi ai autorităţilor din Ankara. El face o vizită oficială în Turcia, la invitaţia...
Clotilde Armand, încrezătoare în victoria „categorică” la Sectorul 1: ”Oamenii nu-și doresc un primar care a activat în SRI”
Clotilde Armand, încrezătoare în victoria „categorică” la Sectorul 1: ”Oamenii nu-și doresc un primar care a activat în SRI”
Clotilde Armand, primărița Sectorului 1, a fost invitata ultimei ediții a rubricii „Cu fața la alegători”, unde a vorbit despre proiectele realizate în mandatul său, despre...
#Miron Mitrea, #ancheta DNA, #curaj Mitrea , #DNA