Mitrea: Mircea Geoana nu are niciun defect

Vineri, 11 Iulie 2008, ora 16:23
2217 citiri
Mitrea: Mircea Geoana nu are niciun defect

Miron Mitrea spune ca "s-a saturat sa auda colegi" care spun ca Iliescu nu mai este potrivit pentru PSD, ca Geoana ar trebui sa plece sau Nastase sa-si spele pacatele.

In plus, Mitrea a facut apel la pesedisti sa nu repete greseala PD-L crezand ca "lucrurile sunt rezolvate doar pentru ca existam", informeaza NewsIn.

"M-am saturat ca atunci cand ma duc prin tara sau ma intalnesc in Bucuresti cu diferiti colegi s-aud ba ca Ion Iliescu nu mai este potrivit pentru partid si ar trebui sa se retraga, ba ca Adrian Nastase poate sa fie el candidat dupa ce si-o spala nu stiu ce pacate pe care le-au inventat ei. Nu sunt de acord cu asta", a declarat Mitrea, in discursul sustinut in fata delegatilor la Consiliul National.

In plus, Miron Mitrea a spus ca Geoana ar trebui sa ramana in fruntea PSD, pentru ca nu are niciun defect.

"Aud ba ca Mircea Geoana ar trebui sa lase altcuiva locul sa conduca partidul pentru ca nu stiu ce defecte are. Nu are!", a mai declarat Miron Mitrea.

Liderul PSD, Mircea Geoana, le-a transmis social-democratilor ca presedintele de onoare Ion Iliescu este potrivit pentru partid, iar partidul ar trebui sa-l roage sa nu se retraga, iar cand aude varianta contrara se gandeste ca "este o mare porcarie".

Citeste si:
Sectorul Capitalei abandonat de partidele politice. Rămași fără primar, cetățenilor li se propun candidați necunoscuți
Sectorul Capitalei abandonat de partidele politice. Rămași fără primar, cetățenilor li se propun candidați necunoscuți
La trei luni după ce primăria Sectorului 5 din Capitală a rămas fără primar ca urmare a condamnării lui Cristian Popescu-Piedone, partidele nu s-au grăbit să facă propuneri de...
Nimic nou pe “frontul” economiei naționale
Nimic nou pe “frontul” economiei naționale
Nimic nou pe “frontul” economiei naționale – nici o decizie, înseamnă o decizie bună. Pentru cine?! Nu m-am înșelat, în iulie când am dat vacanța de vară, drept scuză la...