Miron Mitrea ii ataca dur pe Viorel Hrebenciuc si pe Marian Vanghelie

Luni, 12 Octombrie 2009, ora 18:03
2825 citiri
Miron Mitrea ii ataca dur pe Viorel Hrebenciuc si pe Marian Vanghelie

Senatorul PSD, Miron Mitrea, a declarat luni ca minciunile pe care le-a raspandit grupul lui Viorel Hrebenciuc ca ar fi ba omul lui Basescu, ba a lui Oprescu, ba al amandurora, au intrecut orice limita, iar el este pesedist si il sustine pe Mircea Geoana la alegerile prezidentiale.

"Minciunile despre mine au depasit, in ultimele zile, orice limita. Indivizi care, prin simpla aparitie la tv, ii fac rau partidului isi permit sa arunce cu noroi peste activitatea mea ca membru PSD... Aflati in pana de strategii de campanie care sa-i mareasca sansele lui Mircea Geoana la alegeri, Hrebenciuc si grupul sau de interese cauta pe cineva pe care sa dea vina. Si m-au gasit pe mine", noteaza senatorul PSD pe blogul personal.

Fostul ministru al Transporturilor sustine ca zvonurile ca ar fi omul lui Basescu sau a lui Oprescu sunt minciuni atat de hilare incat il face sa se gandeasca ca si lui Hrebenciuc poate sa-i dauneze o perioada prea lunga de timp petrecuta in preajma lui Vanghelie.

"Eu nu sunt omul lui Basescu. Nici al lui Oprescu. Sunt pesedist si il voi sustine pe candidatul PSD la presedintie, chiar daca hrebenciucii se lupta din rasputeri sa ma dea afara din partid. Stiu ca grupul Hrebenciuc-Vanghelie nu reprezinta PSD.

Cele intamplate intre alegerile locale si parlamentare din 2008, m-au facut sa inteleg ca hrebenciucii au o agenda proprie care nu tine cont de agenda partidului. Ceea ce a urmat dupa alegerile parlamentare, la negocierile pentru formarea guvernului cu PD-L, mi-a intarit aceasta convingere", mai comenteaza social democratul.

Miron Mitrea sustine ca grupul Hrebenciuc-Vanghelie a avut un singur obiectiv major: sa ia Ministerul de Interne ca sa puna mana pe "doi s'un sfert".

"N-a contat ca PSD putea sa dea tarii cel mai bun ministru de Finante sau cel mai bun ministru al Economiei. Ei doreau doar sa-si plaseze oamenii la Interne. Din cauza asta, partidul a trecut prin momente penibile, care i-au afectat mult imaginea: a schimbat, in numai doua luni, doi ministri de Interne. Si a intrat in fundatura care, in final, a dus la retragerea de la guvernare", isi ataca dur Mitrea colegii din partid.

Miron Mitrea sustine cu tarie ca nu este unealta nimanui si ca el lucreaza doar pentru interesele PSD.

"Nu sunt unealta nimanui, nu fac jocul altor partide si nu plec din partidul meu oricate sicane imi fac cei care vor sa transforme PSD intr-o anexa a grupului lor de interese. N-am lucrat si nu voi lucra niciodata impotriva intereselor partidului, asa cum fac cei care ma acuza astazi. Ii rog pe toti pesedistii care au semne de intrebare referitoare la pozitia mea sa considere aceste randuri drept o declaratie ferma, pe care n-o sa mi-o modific, indiferent care va fi contextul politic", a mai declarat acesta.

Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Alianța Dreapta Unită, formată din USR, PMP și partidul Forța Dreptei se găsește în imposibilitatea de a avea liste comune de candidați pentru alegerile din 9 iunie, după ce Biroul...
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Preşedintele USR, Cătălin Drulă, susţine că unii primari USR ar fi fost ”şantajaţi” sau ”momiţi” să treacă la PSD, în condiţiile în care de faţă era şi liderul social...
#Miron Mitrea sustine Geoana, #Mitrea atac Hrebenciuc Vanghelie , #Marian Vanghelie
Comentarii
Poza Gigi Contra
Gigi Contra
rank 1
Manivela, Pomponel, Hrebe si Zbanghelie ar trebui sa merga la mtitica
Poza Anuca
Anuca
rank 2
Mai nea Mitreo, te vad baiat destept....pai te pui cu de-alde Hrebengiuc si Vanghelie? Lasa bre PSD-ul asta ca numai necazuri ti-a adus si maine voteaza cu PDL!