Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Miron Mitrea catre pesedisti: Am pierdut o batalie, dar impreuna putem sa castigam razboiul

Marti, 15 Decembrie 2009, ora 14:28
2506 citiri
Miron Mitrea catre pesedisti: Am pierdut o batalie, dar impreuna putem sa castigam razboiul

Senatorul PSD, Miron Mitrea, a dezvaluit marti ca este si el suparat pentru infrangerea suferita de partid, regreta ca nu a reusit sa impiedice acest lucru, dar sustine ca nu este totul pierdut.

"Si eu sunt suparat ca si voi. Sunt suparat pentru ca noi, ca partid, am ratat o sansa mare sa dam Romaniei un presedinte ... Am pierdut niste alegeri care, dincolo de miza personala a lui Mircea Geoana, aveau o miza uriasa pentru PSD. Daca am fi castigat, am fi scapat de marele pericol care ne paste acum: sapte ani neintrerupti de opozitie! Cu toate acestea, va spun ca nu este totul pierdut. Daca reusim sa ne adunam si sa privim putin inlauntrul nostru, in trecutul nostru, vom stii ce avem de facut. Ne vom redescoperii demnitatea", noteaza acesta pe blogul personal.

Mitrea isi indeamna colegii din PSD sa nu lase pe nimeni sa le calce demnitatea in picioare pentru ca nu ei au pierdut alegerile.

"Fiti mandri ca ati muncit cat ati putut de bine ca sa le castigati. Ii cunoasteti cu totii pe cei raspunzatori de esec. Sunt cei care vor incerca sa dea vina pe organizatiile cu rezultate slabe, care vor incerca sa orienteze nemultumirile firesti spre altii ca sa-si pastreze ei functiile, sunt cei care va prezinta infrangerea de acum ca pe o mare victorie. Ei sunt grupul de interese cu care ma lupt de un an de zile. Ei sunt cei care au subordonat interesele partidului propriilor interese si ne-au dus la esec", arata senatorul PSD.

In acelasi timp Miron Mitrea a declarat ca nu o sa il atace pe Mircea Geoana, asa cum a facut-o el.

"De-a lungul campaniei am declarat de mai multe ori ca il sustin in cursa pentru presedintie. Nu pentru ca as fi un fan al sau, nu sunt fariseu, ci pentru ca partidul nostru avea sansa uriasa sa revina la putere si sa le faca romanilor viata mai buna. Asa cum a facut-o intre 2000 si 2004", a precizat acesta.

Miron Mitrea a subliniat faptul ca nu se bucura de infrangerea lui Mircea Geoana, asa cum ar putea afirma unele persoane din PSD.

"Ma astept ca, acum, hrebenciucii din partid, care ne conduc cu "maiestrie" spre sapte ani de opozitie, sa spuna ca ma bucur de infrangerea lui Geoana. Nimic mai fals. Spre deosebire de ei, eu nu pot sa-mi bat joc de munca pe care voi ati dus-o timp de ani de zile. Munca la care am contribuit si eu ori de cate ori partidul mi-a cerut-o. Stiu ca voi, oamenii din partidul meu, sunteti oameni demni. Asa va cunosc eu. Si mai stiu ca avand demnitate, intelepciune si curaj putem sa revenim pe locul pe care il meritam. Am pierdut o batalie, dar impreuna putem sa castigam razboiul", sustine Mitrea.

"Le-am spus colegilor ca nu e bine sa plece"

Senatorul PSD, Miron Mitrea, a declarat marti momentan este un moment greu pentru PSD, dar le spune colegilor care vor sa plece din partid sa nu faca asta ca e sigur ca sunt suficiente energii pentru repozitionarea partidului.

"Nu cred ca cineva vrea sa darame partidul. Cred ca e cel mai greu moment deoarece trebuie sa intram din nou in Opozitie de aceea le-am spus colegilor ca nu e bine ce fac, ca nu e bine sa plece. Nu trebuie sa dam bir cu fugitii, ci sa ramanem in partid si sa luptam. Partidul a trait pana acum subjugat de aceasta echipa (a lui Geoana n.red.) de aici si insuccesul si acum ne pune in situatia sa stam in Opozitie un lucru anormal pentru partid", a declarat Mitrea.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Miron Mitrea apel PSD, #Miron regreta infrangere Geoana , #PSD
Comentarii
Poza Mickey_Mouse
Mickey_Mouse
rank 5
Sună goarna Mitrea! Veti castiga impreună războiul, dar după ce tot impreună treceti pe la Jilava atat cat se cuvine după faptele voastre incadrate in categoriile crimă organizată si subminarea Romaniei!