Business Focus: Priorități înainte de următorul mare cutremur. Ce se pierde în discuția despre blocurile "cu bulină"

Miron Mitrea, pe blog: PSD nu s-a predat lui Traian Basescu

Vineri, 12 Decembrie 2008, ora 16:24
2990 citiri
Miron Mitrea, pe blog: PSD nu s-a predat lui Traian Basescu

Deputatul PSD Miron Mitrea s-a aliniat politicienilor care dialogheaza pe Internet, aducand explicatii pentru toate acuzatiile aduse privind atitudinea sa din ultima perioada.

Desi recunoaste ca nu este cel mai "filosof" blogger, Mitrea doreste sa

explice punctual si sa isi asume toate cele spuse si sa sublinieze ideea ca "din punct de vedere ideologic, atat alianta PSD cu PD-L, cat si cea cu PNL sunt, cum le place unora sa spuna, contra naturii".

In acelasi timp, PSD-istul recunoaste ca "oricum ar da-o, tot prost iese" si recunoastea ca numirea unui premier din partea PD-L era previzibila.

"In conditiile in care PD-L are cu trei parlamentari mai mult ca noi, Traian Basescu n-ar fi numit in ruptul capului un premier al PSD", scrie Miron Mitrea pe

blog.

Totodata, el interpreteaza noua guvernare drept o modalitate de a arunca tara intr-o criza politica grava.

Mitrea se intreaba, aproape afectat, daca oamenii ii vor mai vota peste patru ani, pentru ca "pe ei nu-i intereseaza daca sunt sau nu orgoliosi, ci daca se tin sau nu de cuvant".

In ceea ce priveste acuzatia ca PSD s-a predat lui Traian Basescu, Miron Mitrea este de parere ca atat timp cat PD-L a reusit, cu o lege electorala proasta, la care s-a contribuit din plin, sa ia trei mandate in plus, trebuie sa accepte acum regulile jocului.

Mitrea recunoaste ca a ratat un moment favorabil PSD, cand nemultumirile sociale erau in crestere, este foarte adevarat si ca vinovati sunt si el si Mircea Geoana, si Adrian Nastase, si Ion Iliescu.

Deputatul a dezis si zvonurile conform carora ar fi sustinut alianta cu PD-L ca sa scape de dosarul de la DNA.

"Dosarul meu este un dosar politic, iar faptul ca mi-au pus sechestru pe casa taman acum, cand negociem cu PD-L, imi intareste aceasta convingere", este argumentul adus de Mitrea.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cine sunt cei 14 prefecți eliberați din funcție. Li s-a găsit deja înlocuitor
Cine sunt cei 14 prefecți eliberați din funcție. Li s-a găsit deja înlocuitor
Guvernul a aprobat eliberarea din funcţie a 14 prefecţi şi 11 subprefecţi din Bucureşti şi mai multe judeţe, precum şi numirea altora noi în locul acestora. La nivelul Capitalei noul...
România trimite militari să lupte împotriva rebelilor houthi. Cererea lui Klaus Iohannis
România trimite militari să lupte împotriva rebelilor houthi. Cererea lui Klaus Iohannis
Birourile permanente reunite ale Camerei Deputaţilor şi Senatului au luat act marţi, 16 aprilie, de scrisoarea preşedintelui Klaus Iohannis prin care informează Parlamentul că a aprobat...
#Miron Mitrea, #blog, #alianta PDL PSD, #Guvernul Romaniei , #PSD