Mitrea, candidatul PSD la primaria Capitalei

Marti, 08 Aprilie 2008, ora 15:00
1820 citiri
Mitrea, candidatul PSD la primaria Capitalei

Miron Mitrea, seful de campanie a PSD, ar putea candida din partea partidului pentru functia de primar al Capitalei, potrivit unor surse citate de Antena 3. De imaginea lui se va ocupa Viorel Hrebenciuc.

Decizia ar fi fost luata in cadrul unei reuniuni a partidului, care i-ar fi nemultumit pe unii lideri ai PSD.

Acestia si-au exprimat nemultumirea pentru ca nu stiau absolut nimic despre reuniunea de marti, parte dintre ei fiind chiar plecati din tara sau in teritoriu.

Ei au spus ca au aflat de la presa despre sedinta ad-hoc de la partid si contesta modul in care s-a procedat.

Mitrea a declarat, marti, ca va accepta sa fie candidatul partidului pentru Primaria Capitalei, daca organizatia de Bucuresti a social-democratilor il va sustine.

"Vom fi in stare sa facem un Comitet Executiv National dupa ce listele cu propunerile din tara vor fi finalizate. Daca organizatia de Bucuresti nu va veni cu o alta solutie, am anuntat ca pot fi candidatul pentru Bucuresti", a precizat el.

Se pare ca un anunt oficial va fi facut joi sau vineri, cand liderii partidului au decis convocarea Comitetului Executiv Central (CEX).

Declaratia a fost facuta la sediul de campanie al social-democratilor de Marian Vanghelie, presedintele PSD Bucuresti, anuntand devansarea sedintei CEX, programata initial pentru saptamana viitoare.

Miron Mitrea a fost numele cel mai vehiculat in ultima perioada ca fiind "candidatul surpriza" al PSD pentru Capitala, acesta avand in acelasi timp si sustinerea presedintelui PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, si a organizatiei conduse de acesta.

Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat, luni, ca Mitrea este un om politic cu experienta, insa conducerea PSD nu a discutat despre o posibila candidatura a acestuia la Primaria Capitalei, iar o decizie pe tema candidatului PSD pentru Bucuresti va fi luata de Comitetul Executiv.

Se mai face metroul București - Aeroportul Otopeni? Când ar începe lucrările. Reacția Metrorex
Se mai face metroul București - Aeroportul Otopeni? Când ar începe lucrările. Reacția Metrorex
Mai nimic nu s-a mai auzit despre linia de metrou care ar trebui să lege Capitala de aeroport. Ziare.com a aflat noi informații despre acest proiect. Construirea liniei de metrou până la...
Amendă uriașă dată de Garda de Mediu unei primării din Constanța pentru că nu și-a ridicat deșeurile depozitate pe mai multe terenuri FOTO
Amendă uriașă dată de Garda de Mediu unei primării din Constanța pentru că nu și-a ridicat deșeurile depozitate pe mai multe terenuri FOTO
Reprezentanții Gărzii de Mediu din Constanţa au amendat cu 50.000 de lei o primărie din judeţ, deoarece nu a ridicat deşeurile care erau depozitate ilegal pe mai multe terenuri. Comisarii...
#primarie, #Bucuresti, #Miron Mitrea , #PSD