Mitrea catre conducerea PSD: Puneti frau intereselor personale!

Miercuri, 13 Mai 2009, ora 12:14
2236 citiri
Mitrea catre conducerea PSD: Puneti frau intereselor personale!

"Fac un apel catre grupul de interese care a pus mana vremelnic pe sefia PSD: Puneti frau intereselor personale. Macar sa trecem alegerile", este apelul dur lansat de Miron Mitrea, in contextul excluderii lui Madalin Voicu din PSD.

Miron Mitrea a devenit o voce discreta in cadrul PSD dupa ce si-a "permis" sa-i atace pe Mircea Geoana si Viorel Hrebenciuc. Insa ultimul scandal din sanul partidului care l-a avut protagonist pe Madalin Voicu l-a facut pe fostul ministru al Transporturilor sa faca un apel la seriozitate catre "grupurile de interese care conduc PSD-ul".

"In PSD au loc reglari de conturi. Nu de ieri, de azi, ci de cand grupul de interese reprezentat de Viorel Hrebenciuc il influenteaza decisiv pe presedintele partidului. Eu personal, dar mai ales cei considerati apropiati mie au fost tintele acestor razbunari.

Arsenalul folosit a fost divers, de la sicane puse in practica de procurori politici, la inlocuiri din functii si chiar excluderi din partid. Pedepsirea lui Madalin Voicu este doar ultima isprava a acestor baieti destoinici. Dar si cea mai grava", este atacul lansat de deputatul PSD pe blogul personal.

Miron Mitrea sustine ca scandalurile interne din sanul partidului vor influenta in mod negativ rezultatele alegerilor europarlamentare, dar ar putea reprezenta si un start ratat pentru alegerile prezidentiale.

"In aceste conditii, numai de un scandal intern nu avea nevoie PSD. Un scandal care dovedeste ca daca iti permiti sa-ti exprimi liber opiniile si sa-ti critici sefii, risti oricand sa fii exclus fara explicatii. Un scandal care demonstreaza ca degeaba avem un statut la partid, pentru ca acesta poate fi oricand incalcat de un grup de interese", precizeaza fostul ministru al Transporturilor.

Mitrea nu stie daca Marian Vanghelie s-a gandit ca membrii PSD nu vor fi motivati in eurocampania electorala atunci cand l-a exclus pe Madalin Voicu din partid. Social democratul lasa de inteles ca liderul PSD Bucuresti s-a gandit mai mult la cat de fericit il va face pe Mircea Geoana.

"Si-a astupat Mircea Geoana urechea in care ii susura necontenit sfaturi Viorel Hrebenciuc si a incercat sa reflecteze, macar o clipa, daca intamplarile acestea ii fac bine PSD-ului?... In numele membrilor simpli buimaciti de cele ce se intampla acum cu partidul lor, fac un apel: Va rog sa va prefaceti macar trei saptamani ca va pasa de partidul acesta. Puneti frau intereselor personale", mai precizeaza Mitrea.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Miron Mitrea, #Madalin Voicu, #Viorel Hrebenciuc, #grupuri interese , #PSD