Mitrea catre Geoana: Azi esti zeu, maine vagabond

Miercuri, 01 Aprilie 2009, ora 22:18
2920 citiri
Mitrea catre Geoana: Azi esti zeu, maine vagabond

Miron Mitrea isi anunta colegii din PSD ca nu are de gand sa demisioneze din partid si il avertizeaza pe Mircea Geoana ca "i s-a cam urcat la cap puterea".

Intr-un interviu acordat pentru Presaonline.com, Miron Mitrea vorbeste despre taberele din PSD si califica drept inteleapta decizia lui Adrian Nastase de a renunta la candidatura pentru Cotroceni.

"Eu nu intentionez sa imi dau demisia din PSD. Am fost pesedist de cand am intrat in politica si asa voi ramane si in continuare. Domnului Geoana i se cam urca la cap puterea. Acum este pe val, dar cine stie ce se va intampla mai incolo. Uitati-va la Nastase. A fost nevoie doar de un esec la prezidentiale in fata lui Basescu ca sa i se inece corabiile. Azi esti zeu, maine - vagabond", a declarat Mitrea.

Fostul secretar general al PSD mai spune ca nu este inca sigur ca Geoana va fi desemnat candidat la prezidentiale din partea social-democratilor, existand si alte variante, cum ar fi Radu Mazare.

"Adrian Nastase este un om politic inteligent. Este bine ca si-a dat seama ca nu prea avea sanse la presedintie. Era greu de crezut ca persoana sa ar fi putut polariza in jurul sau un electorat semnificativ la prezidentiale. Partea cu sustinerea lui Mircea Geoana este alta mancare de peste. Cine stie, poate Geoana nu va fi candidatul PSD la scrutinul prezidential, pana la urma. Mai este si Radu Mazare, care si-ar putea incerca sansele si care este sustinut de o parte din colegii mei", a spus Mitrea.

El a oferit si o explicatie pentru aceasta posibila varianta: "Dintre cei trei (candidati la presedintie, n.r.) are cel mai prost discurs, in opinia mea. Carisma, la fel. Romanii prefera oamenii populari si care le vorbesc la nivelul lor. Geoana incearca sa faca ceva cu conferintele de presa tinute din luna in luna la Dabuleni, dar nu prea ii iese. Vom trai si vom vedea. Oricum, daca nu intra in turul al doilea si ii ia, cumva, fata Antonescu, va fi grav pentru el".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Miron Mitrea Geoana, #Mitrea demisie PSD, #candidati PSD presedintie , #PSD