Mitrea despre presedintia PSD: Acum nu, sa vedem la Congres (Video)

Miercuri, 04 Februarie 2009, ora 19:29
2049 citiri
Mitrea despre presedintia PSD: Acum nu, sa vedem la Congres (Video)
Foto: realitatea TV

Social-democratul Miron Mitrea a declarat, miercuri, ca nu vizeaza "acum" functia de presedinte al PSD, partidul avand nevoie de o perioada de liniste, si se va decide asupra unei eventuale candidaturi cand se va stabili convocarea unui Congres al PSD.

Miron Mitrea a spus, la Realitatea TV, ca nu va candida niciodata la functia de secretar general al PSD si ca, in cazul in care va decide sa candideze pentru o functie in partid, va viza o functie mai importanta decat cea detinuta anterior de Titus Corlatean, relateaza NewsIn.

"Eu, la secretar general? Asa cum am spus ca n-o sa mai merg niciodata in Executiv, sau, ma rog, nu in perioada care a trecut sau care urmeaza, la fel am spus ca noi voi mai candida niciodata in functia de secretar general al partidului", a spus Mitrea.

"Aia mai vedem. Sa vedem cand vine Congresul", a raspuns Mitrea, intrebat daca va candida pentru o alta functie in cadrul partidului.

Mitrea a explicat ca nu are niciun rost sa candideze la o functie sub cea de secretar general dar, intrebat daca vrea sa fie presedinte al PSD, social-democratul a spus ca nu este inca momentul.

"Acuma nu. E greu. Sigur ca ne jucam cu vorbele acum, si dumneavoastra si eu. Nu stiu, s-a stabilit Congres? Nu s-a stabilit. Ce scop va avea acest Congres? Probabil ca nu acum, PSD-ul are nevoie de o perioada de liniste si eu sunt gata sa particip la ea", a subliniat Miron Mitrea.

Cativa parlamentari PSD au primit marti, prin SMS, un mesaj de sustinere a lui Miron Mitrea pentru functia de ministru al Internelor, spun surse din partid.

"In actualul context, aveti sansa de a pune o roata motrice PSD in Guvern: Miron Mitrea. Politistii adevarati au nevoie de un ministru puternic", acesta este continutul mesajului transmis prin intermediul telefonului mobil catre mai multi lideri ai PSD.

Dupa demisia lui Liviu Dragnea, in PSD se vorbeste chiar de un tandem Miron Mitrea-Liviu Dragnea care sa candideze pentru functii importante in partid, fiind vizate in principal sefia PSD pentru primul si functia de secretar general, pentru celalalt, ca o contrapondere la actuala conducere, reprezentata de Mircea Geoana si o parte din liderii din filiale ale PSD din jurul presedintelui Organizatiei Bucuresti, Marian Vanghelie.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

În cât timp vor ajunge în Ucraina armele și munițiile promise de americani. "Este esențial să ne mișcăm rapid"
În cât timp vor ajunge în Ucraina armele și munițiile promise de americani. "Este esențial să ne mișcăm rapid"
Camera Reprezentanților a SUA a votat pentru acordarea unui ajutor de 61 de miliarde de dolari Ucrainei și aliaților săi. 311 legislatori au votat în favoarea proiectului de lege. Înainte...
Ludovic Orban, ales președintele Forţa Dreptei. "Adevăraţii liberali sunt în acest partid"
Ludovic Orban, ales președintele Forţa Dreptei. "Adevăraţii liberali sunt în acest partid"
Ludovic Orban a fost ales, sâmbătă, 20 aprilie, preşedintele partidului Forţa Dreptei la primul Congres al formaţiunii, adunare la care au participat, la Palatul Parlamentului, peste 1.200 de...
#Mitrea, #candidatura PSD, #congres , #PSD