Mitrea: Geoana se baga in seama,organizeaza grupuri revolutionare in PSD

Miercuri, 19 Octombrie 2011, ora 11:33
2011 citiri
Mitrea: Geoana se baga in seama,organizeaza grupuri revolutionare in PSD

Senatorul PSD Miron Mitrea a afirmat marti seara ca Mircea Geoana incearca in continuare "sa se bage in seama" printr-o serie de actiuni "revolutionare" cu scopul de a se pozitiona pentru a recastiga sefia partidului, adaugand insa ca aceste incercari sunt fara rezultat.

"(Mircea Geoana - n.r.) se ocupa sa organizeze din cand in cand grupuri revolutionare in partid. Nu-i iese, dar e insistent", a afirmat Mitrea, la TVR Info, comentand ca fostul sef al PSD are "tot felul de initiative politice".

"Ar trebui sa se retina sa le aiba. De exemplu, ca si presedinte al Senatului a convocat pe foarte multa lume la o sedinta pe agricultura la Vaslui, desi cu o saptamana inainte fusese departamentul de agricultura al partidului la Iasi. Si lumea nu mai intelegea de ce cheama partidul a doua oara. Si a trebuit sa spunem ''nu, nu te-a chemat partidul, te-a chemat Geoana''. ''A, da?'' Si atunci au ramas acasa", a povestit senatorul PSD.

"Incearca in continuare - sunt nepoliticos daca spun - sa se bage in seama, sa faca niste actiuni care sa-l repuna intr-o pozitie de o noua candidatura la presedintia partidului. Si acum trebuie sa stea potolit", a mai comentat social-democratul.

Mitrea a explicat ca, oricum, demersurile lui Geoana nu pot avea niciun rezultat in sensul schimarii lui Victor Ponta. "Asta nu e nimic nou, ca Mircea nu stie ce se poate intampla practic si ce poate sa faca. Nu, nu se poate, sigur ca nu se poate, si nici nu este bine sa ne ocupam de asa ceva inainte de o campanie electorala. El cerea totdeauna, cand era presedinte, sa-l lasam in pace, sa-l sprijinim inainte de campanie si-l sprijineam", a amintit senatorul PSD.

Pe de alta parte, Miron Mitrea a punctat si ca, daca PSD nu ar fi dorit sa-l mai sustina pe Mircea Geoana ca presedinte al Senatului, atunci ar fi facut-o, folosind pretextul nemultumirilor PDL, fara ca partidul sa piarda locul.

Citeste si:
Cum explică Șoșoacă cei 30.000 de euro pe care-i plătește statului silit: ”ANAF ar trebui să mă execute ca pe orice om de rând”
Cum explică Șoșoacă cei 30.000 de euro pe care-i plătește statului silit: ”ANAF ar trebui să mă execute ca pe orice om de rând”
Senatoarea Diana Șoșoacă a reacționat luni, 8 august, după ce Lucian Heiuș, șeful ANAF, a declarat că politicianul este executat silita pentru neplata unor datorii către stat....
Cei trei miniștri care ar urma să fie schimbați. Nicolae Ciucă pregătește remanierea
Cei trei miniștri care ar urma să fie schimbați. Nicolae Ciucă pregătește remanierea
Trei miniștri din guvernul Ciucă ar urma să fie înlocuiți în următoarele zile, premierul pregătind remanierea. Este vorba despre ministrul Sportului, Eduard Novak (UDMR), ministrul...