Mitrea: Grupul de la Cluj va da socoteala daca va avea rezultate slabe in alegeri

Duminica, 20 Aprilie 2008, ora 20:38
1004 citiri
Mitrea: Grupul de la Cluj va da socoteala daca va avea rezultate slabe in alegeri

Seful de campanie al PSD, Miron Mitrea, a declarat duminica, la BBC, ca membrii grupului de la Cluj, la fel ca si altii, vor trebui sa dea explicatii daca pierd in aceste alegeri, deputatul PSD spunand ca ardelenii sunt aparati de analisti si considerati "curati si nemaipomeniti pentru ca pierd".

Miron Mitrea sugereaza intr-un interviu acordat BBC-Hotnews ca membrii grupului de la Cluj sunt promovati pe nedrept de presa, cand de fapt nu reusesc sa se impuna electoral, spre deosebire de alti colegi ai lor. Daca cei de la Cluj sunt preferatii presei, altor sefi locali ai PSD li se fabrica dosare, spune Mitrea.

"N-au nicio problema, alta decat cea care este creata in presa. Ei nu au nicio problema. Un om care nu este votat de popor in politica, ala are o problema. (...) In Romania problemele se creeaza politic in 99% din cazuri. Spune un om care a creat si caruia i-au fost create probleme", a declarat Mitrea.

Mitrea a mai spus ca Vasile Dancu, seful PSD Cluj, va fi intrebat, la fel ca altii, de ce a obtinut scoruri atat de slabe. "Toti cei care vor pierde vor fi intrebati: de ce ati pierdut?", a amenintat el.

Mai mult, coordonatorul de campanie al PSD sustine ca grupul de la Cluj nu exista. "Grupul de la Cluj nu mai exista demult. Organizatia de Cluj are o problema de relationare cu populatia din judetul Cluj si nu va castiga la nivelul la care ma astept eu sa castige", a mai aratat vicepresedintele Camerei Deputatilor.

PSD Cluj a obtinut la ultimele alegeri, europarlamentare, un procent de 15%, cu aproape 10% mai putin decat media partidului pe tara.

Opinie: Cine-l mai poate bate pe Nicușor Dan? Ciolacu?
Opinie: Cine-l mai poate bate pe Nicușor Dan? Ciolacu?
Cine va deconta eșecul PSD-PNL la Primăria Bucureștiului? Și cum poate ieși coaliția din capcana Cîrstoiu? Cine îl poate înlocui pe doctorul cu probleme în așa fel încât să devină un...
Victorie pentru partidul pro-China la alegerile din Maldive. India pierde din influență
Victorie pentru partidul pro-China la alegerile din Maldive. India pierde din influență
Congresul Naţional al Poporului (PNC) a câştigat categoric duminică, 21 aprilie, alegerile parlamentare din Maldive, transmite AFP. PNC, partidul preşedintelui Mohamed Muizzu, este...
#Mitrea, #Miron, #grup Cluj, #alegeri , #PSD