Mitrea: Nu cred ca Basescu il va gratia pe Nastase. Ar fi culmea cinismului

Joi, 21 Iunie 2012, ora 18:00
2091 citiri
Mitrea: Nu cred ca Basescu il va gratia pe Nastase. Ar fi culmea cinismului
Foto: Antena 3

Senatorul PSD Miron Mitrea nu crede ca Traian Basescu il va gratia pe Adrian Nastase, mentionand ca un astfel de gest ar fi "culmea cinismului".

"Nu pot sa ma pun in locul lui Traian Basescu, nu vreau sa spun ceea ce gandesc si incerc sa nu spun ceea ce gandesc. Nu stiu daca Traian Basescu are in cap ideea sa il gratieze dupa ce l-a fugarit sase ani. Ar fi chiar culmea cinismului, dar, sigur, orice este posibil la Traian Basescu'", a declarat Mitrea, informeaza Capital, citand Agerpres.

Nastase s-a impuscat - Avocatii vor amanarea executarii

In legatura cu o posibila gratiere colectiva de catre Parlament, senatorul a spus ca cel mai bine ar fi sa se astepte sa se vada cum vor evolua lucrurile.

Acesta a adaugat ca este trist faptul ca un om de talia lui Nastase a fost "bombardat" de toate institutiile si ca a cedat.

Liderul socialistilor din PE, despre tentativa de suicid a lui Nastase: Un dezastru personal

"E trist, pana la urma. Un om de talia lui Adrian Nastase sa fie bombardat de toate institutiile, pana ajunge sa cedeze. Pentru ca a cedat. (...) Aceasta presiune pe care au facut-o impotriva lui probabil ca l-a subrezit mai mult decat am vazut noi. Mie imi pare rau ca a facut gestul acesta, imi pare foarte rau si nu ma asteptam. (...)

Suntem cu susul in jos, este recunoscut de toata lumea cel mai bun prim-ministru pe care l-a avut Romania si acum il avem in spital pentru ca a incercat sa se sinucida in urma unei decizii, eu spun exagerate, nu anormale. Se puteau gasi lucruri mai rezonabile. Nu mi se pare normal, nu suntem intr-o situatie normala', a adaugat Mitrea.

Anchetatorii vor ridica toate armele detinute de Adrian Nastase

Adrian Nastase a incercat sa se sinucida, miercuri seara. Acesta a vrut sa se impuste in cap, insa unul dintre politisti a intervenit, iar fostul premier s-a ranit la gat.

Evenimentul a avut loc dupa ce aflarea sentintei in cazul "Trofeul Calitatii". Fostul premier a fost condamnat la doi ani de inchisoare.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Mitrea gratiere Nastase, #Mitrea gratiere Nastase Basescu, #Mitrea Nastase impuscat , #PSD