Mitrea: Nu e visul vietii mele sa fac parte din conducerea PSD

Marti, 15 Decembrie 2009, ora 23:34
1476 citiri
Mitrea: Nu e visul vietii mele sa fac parte din conducerea PSD
Foto: Arhiva

Dupa infrangerea lui Mircea Geoana la alegerile prezidentiale toate lumea se intreaba cine va fi urmatorul presedinte al PSD. In presa a fost vehiculat mult zilele acestea numele lui Miron Mitrea, insa social-democratul sustine ca isi doreste aceasta functie.

"Pot sa nu fac parte din conducerea partidului, nu e asta visul vietii mele!", a declarat Miron Mitrea intr-o emisiune la Realitatea Tv, adaugand ca un nume posibil ar putea fi Cristian Diaconescu.

De asemenea, Mitrea i-a mai nominalizat la capitolul "oameni valorosi care ar putea reveni in fata in urma reconstructiei PSD" pe Ecaterina Andronescu, Mihai Tanasescu, Adrian Severin sau Adrian Nastase.

Intrebat daca va fi cumva "omul care trage sforile" din spatele lui Cristian Diaconescu, Mitrea a spus ca nu a fost si nu va fi niciodata asa ceva.

"Niciodata nu am fost in conducerea partidului fara sa am o functie, nu am tinut pe nimeni de mana", a mai spus Mitrea.

Surse din PSD au declarat, marti, pentru presa, ca batalia pentru sefia PSD se va duce intre Adrian Nastase si Miron Mitrea, insa nici Mircea Geoana nu se va lasa dat la o parte fara lupta, candidand pentru un nou mandat de presedinte al social-democratilor.

#Miron Mitrea presedinte PSD, #consiliu national PSD, #Mircea Geoana presedinte PSD , #PSD