Mitrea: PSD va castiga cu siguranta Primaria Generala si sectoarele 2 si 5

Vineri, 18 Aprilie 2008, ora 17:40
1757 citiri
Mitrea: PSD va castiga cu siguranta Primaria Generala si sectoarele 2 si 5

Coordonatorul campaniei electorale a PSD, Miron Mitrea, a declarat vineri, la Constanta, ca partidul sau va castiga Primaria Capitalei precum si primariile sectoarelor 2 si 5, anunta Newsin.

Mai mult, Mitrea s-a mai aratat convins ca PSD are sanse mari si la sectoarele 1, 4 si 6. "Ne batem la sectorul 3, unde e mai complicat, iar la municipiu suntem pe locul 2, cu Cristian Diaconescu, datorita faptului ca a intrat in cursa Sorin Oprescu. Daca nu, era mai sus (Diaconescu, n.r.), dar, in turul doi, invingem orice adversar", a afirmat Mitrea.

Acesta sustine ca este foarte posibl ca turul doi sa ii aduca fata in fata pe cei doi candidati social-democrati. "Este posibil un tur doi Oprescu-Diaconescu. Ultimul focus, la ora actuala, arata ca Sorin Oprescu ia mai multe voturi de la PD-L decat de la PSD, asa cum stiam de la inceput, de cand s-a luat in discutie aceasta posibilitate. Bucurestenii sunt satui de PD la Bucuresti, exista o antipatie puternica. Sorin Oprescu poate lua voturile si intra in turul doi cu Diaconescu", a mai spus Miron Mitrea.

El a mai precizat ca in partid nu s-a pus deocamdata problema excluderii lui Sorin Oprescu din PSD. "Presa vorbeste de o eventuala excludere. Presedintele partidului nu s-a referit la aceasta problema, care este una de campanie, iar eu, ca sef de campanie, spun ca nu ne trece prin cap nicio secunda sa il excludem pe Sorin Oprescu.(...) Nu suntem fericiti ca ne face aceasta concurenta, poate cand m-am referit (la candidatura lui Oprescu, n.r.) eram mai nervos si am folosit niste termeni mai putin politicosi, dar acum m-am linistit si am spus ca e colegul nostru.

Nu poate candida din partea partidului pentru ca exista o alta decizie, dar nu il vom exclude. Poate sa isi dea demisia, poate sa se autosuspende, ca si Marian Vanghelie la un moment dat, care, dupa ce a castigat, s-a intors. Poate sa isi manifeste nemultumirea ca nu a fost nominalizat", a mai afirmat Mitrea.

El a mai spus ca PSD are sanse sa castige multe dintre judetele si municipiile din tara, printre care a nominalizat Constanta, Vrancea, Iasi, Galati, Braila, Buzau, Neamt, Iasi, Botosani, Bacau, Arges, Ploiesti, Prahova, Giurgiu, Teleorman , Dolj, Craiova, Gorj, Timis, Bistrita, Satu Mare, Mures.

Miron Mitrea a participat, vineri, la Constanta, la o intalnire desfasurata la Hotelul Malibu din statiunea Mamaia, cu primari din tara interesati de proiectele Primariei Constanta, prezentate de primarul PSD Radu Mazare. Miron Mitrea a spus ca proiectul acestuia de constructie a locuintelor ieftine pentru tineri va deveni un proiect obligatoriu pentru edilii din PSD.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Candidatul PPUSL la Primăria Capitalei Cristian Popescu - Piedone este cotat cu 38% din voturi, Nicuşor Dan -cu 27%, iar candidatul PSD-PNL Cătălin Cîrstoiu, cu 23%, relevă datele unui Sondaj...
De ce respinge Ioan Aurel Pop candidatura la alegerile prezidențiale. ”Am fost tentat să intru în politică”
De ce respinge Ioan Aurel Pop candidatura la alegerile prezidențiale. ”Am fost tentat să intru în politică”
Ioan Aurel Pop, unul dintre intelectualii de vârf ai României, a fost invitat de-a lungul timpului de mai multe partide, fie să se alăture unui proiect politic, în calitate de membru, fie să...
#alegeri, #PSD, #Primaria Capitalei, #Miron Mitrea, #sectoare , #PSD