Oprisan: Am capul meu, am mintea mea, nu trebuie sa-mi spuna Mitrea ce sa zic

Marti, 26 Ianuarie 2010, ora 23:21
2465 citiri
Oprisan: Am capul meu, am mintea mea, nu trebuie sa-mi spuna Mitrea ce sa zic
Foto: Realitatea Tv

Liderul PSD Vrancea a raspuns, marti, atacurile colegilor sai care au sustinut ca discursul rostit in cadrul sedintei Comitetului Executiv al social-democratilor de luni, in care a cerut demisia lui Mircea Geoana si a lui Viorel Hrebenciuc, ar fi fost, de fapt, scris de Miron Mitrea.

"In ultimele trei saptamani, impreuna cu colegii mei din Vrancea, in discutiile cu oamenii, cu colegii din partid din alte judete sau chiar din Bucuresti, am stat mult sa ma gandesc cum sa o luam de la capat, pentru ca aceasta infranegre si-a pus amprenta in viata PSD, mult mai mult decat cea din 2004. Nu am vrut sa gresesc si am stat si mi-am pus gandurile adunate pe hartie si de asta am citit de pe foaie, pentru ca nu erau doar ideile mele.

Nu m-am consultat cu Mitrea. Acum, in PSD, cine nu e de acord cu Viorel Hrebenciuc sau cu Mircea Geoana e catalogat ca fiind mana lunga de la Cotroceni si pupila lui Mitrea. Cand a venit Mitrea in PSD eu eram deja preedinte al Consiliului Judetean. Vreau sa intelegeti: am capul meu, am mintea mea, nu trebuie sa-mi zica Mitrea", a spus Oprisan, la Realitatea Tv.

Candidez. Vreau sa fiu vicepresedinte!

Intrebat de realizatorii emisiunii la care a fost invitat daca va candida pentru o functie in noua conducere a partidului, Oprisan a negat initial, insa a recunoscut, apoi, ca-si doreste foarte mult functia de vicepresedinte.

"Eu cred ca fiecare lider al PSD, mai ales cei din conducere, trebuie sa-si faca o analiza sa vada care sunt greselile pe care le-au facut... Eu am avut onoarea si demnitatea ca in cariera mea sa mai fac acest lucru: m-am mai autosuspendat, am demisionat...

Eu vreau sa fiu in PSD ceea ce vor hotari membrii PSD ca trebuie sa fiu. In acest moment nu candidez pentru nicio functie...in acest moment. (...) Dar da, vreau sa fiu vicepresedinte", a mai spus Oprisan.

Geoana la guvernare, de preferat unei infrangeri usturatoare

Liderul PSD Vrancea a reiterat ca principalul motiv pentru care Mircea Geoana a pierdut alegerile nu a fost fraudarea, ci erorile enorme ce au fost facute in timpul campaniei.

"Toate aceste lucruri au fost spuse, dar sunt imense erori care au costat foarte mult. In primul rand, vizita de la Timisoara, care a fost nepotrivita si intr-un mediu ostil si, in al doilea rand, o greseala copilareasca: vizita la domnul Vintu", a spus Oprisan.

Acesta a adaugat ca varianta cu Mircea Geoana in formula de guvernare ar fi fost de preferat acestei "infrangeri usturatoare" pe care a suferit-o PSD-ul.

"Insatifactia noastra ramane ca proiectul nostru, care ar fi insemnat accederea lui Geoana la guvernare, ar fi fost mult mai de preferat decat o infrangere usturatoare, dar care se datoreaza (sic!) adevarului ca Geoana a pierdut alegerile doar pe mana lui", a mai spus Oprisan.

Diana Șoșoacă spune că a fost filmată la duș: "Dacă nu-mi dau demisia din funcţia de senator vor da filmări intime"
Diana Șoșoacă spune că a fost filmată la duș: "Dacă nu-mi dau demisia din funcţia de senator vor da filmări intime"
Senatoarea Diana Șoșoacă susține că a primit amenințări și este hărțuită, cu scopul de a-și prezenta demisia. Ea pretinde chiar că e șantajată cu filmări compromițătoare cu ea,...
ICCJ dezbate contestația depusă de Alianţa Dreapta Unită, după ce Biroului Electoral Central a respins protocolul său de constituire
ICCJ dezbate contestația depusă de Alianţa Dreapta Unită, după ce Biroului Electoral Central a respins protocolul său de constituire
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie va dezbate marţi contestaţia depusă de Alianţa Dreapta Unită la decizia Biroului Electoral Central de respingere a protocolului său de constituire....
#Marian Oprisan PSD vicepresedinte, #Oprisan pupil Miron Mitrea, #fraudare prezindentiale Oprisan, #demisie Geoana Oprisan , #PSD