Sotia lui Miron Mitrea, candidata PSD Constanta pentru Camera Deputatilor

Vineri, 26 Septembrie 2008, ora 23:04
5147 citiri
Sotia lui Miron Mitrea, candidata PSD Constanta pentru Camera Deputatilor

Consiliul Extraordinar Judetean al PSD Constanta a adoptat, vineri seara, lista de candidati pentru cele patru colegii uninominale la Senat si zece pentru Camera Deputatilor, printre acestia aflandu-se prim-vicepresedintele BNS, Matei Bratianu, si Manuela Mitrea, sotia lui Miron Mitrea.

Propunerile de candidati au fost prezentate in fata a 188 de membri, in cea mai mare parte primari PSD din judetul Constanta, care s-au adunat la teatrul "Fantasio" din oras, informeaza NewsIn.

Sedinta, care a fost coordonata de prim-vicepresedintele PSD Constanta Nicusor Constantinescu, a inceput cu prezentarea ofertei de guvernare PSD-PC si critici aduse ofertei actualei guvernari, dar si cu aluzii ironice la adresa aliantei PNL-PD mentinonata ca "Alianta Ba Da-Ba Nu".

Candidatii PSD s-au prezentat prin scurte discursuri si, ulterior, propunerile au fost supuse si aprobate prin vot de cei prezenti. Toti cei care au vorbit si-au aratat increderea ca filiala Constanta va avea un rezultat cel putin la fel de bun cu cel de la locale.

PSD Constanta ii va avea la cele patru colegii uninominale pentru Senat pe Nicolae Moga (consilier local), prof. Mircea Patrut (seful clinicii de chirurgie cardio-vasculara de la Spitalul Judetean de Urgenta Constanta), Alexandru Mazare (actual deputat) si Liviu Brailoiu (om de afaceri pe lista milionarilor din revista "Capital", care detine mai multe proprietati imobiliare in Mamaia si Spania).

Pentru cele zece colegii uninominale la Camera Deputatilor candideaza Eduard Martin (actual deputat, director la societatea de salubritate Polaris Constanta), Antonela Marinescu (consilier local), Lucian Balut (profesor universitar, actual deputat), Cristian Rizea (finul senatorului Alexandru Atanasiu, fostul ministru al Educatiei), Manuela Mitrea (sotia lui Miron Mitrea), Liviu Stan (consilier local PSD in orasul Navodari), Cristina Dumitrache (consilier judetean), Matei Bratianu (prim-vicepresedinte Blocului Natonal Sindical si lider al Federatiei Sindicatelor Posta Romana), Cristinel Dragomir (vicepresedintele Consiliului Judetean Constanta), Mariana Cojoc (asistent universitar la Universitatea "Ovidius").

De la sedinta au lipsit doi dintre candidati, respectiv Matei Bratianu si Cristinel Dragomir, iar intrunirea s-a desfasurat si in lipsa liderului local al PSD, Radu Mazare. Pesedistii constanteni au aprobat si lista celor 226 de membrii care se vor deplasa, sambata, la Bucuresti, la Congresul Extraordinar PSD.

Citeste si:
Marcel Ciolacu, despre congresul PNL cu 5.000 de participanți: „Un afront uriaş la adresa românilor. Guvernul Cîţu siluieşte cum vrea legea în interes politic”
Marcel Ciolacu, despre congresul PNL cu 5.000 de participanți: „Un afront uriaş la adresa românilor. Guvernul Cîţu siluieşte cum vrea legea în interes politic”
Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat joi, 23 septembrie, despre „Congresul PNL cu 5.000 de oameni într-o singură sală, deşi infectările au explodat" că reprezintă un afront uriaş...
Liderul PSD spune că moţiunea de cenzură a partidului său amendează toate formațiunile din coaliţie
Liderul PSD spune că moţiunea de cenzură a partidului său amendează toate formațiunile din coaliţie
PSD va depune moţiune de cenzură în cazul în care Curtea Constituţională o va respinge pe cea a USR PLUS şi AUR, iar aceasta se va referi la toate partidele care au făcut parte din...
Sursa: Ziare.com