Sotia lui Miron Mitrea, candidata PSD Constanta pentru Camera Deputatilor

Vineri, 26 Septembrie 2008, ora 23:04
5650 citiri
Sotia lui Miron Mitrea, candidata PSD Constanta pentru Camera Deputatilor
Foto: stirilocale.ro

Consiliul Extraordinar Judetean al PSD Constanta a adoptat, vineri seara, lista de candidati pentru cele patru colegii uninominale la Senat si zece pentru Camera Deputatilor, printre acestia aflandu-se prim-vicepresedintele BNS, Matei Bratianu, si Manuela Mitrea, sotia lui Miron Mitrea.

Propunerile de candidati au fost prezentate in fata a 188 de membri, in cea mai mare parte primari PSD din judetul Constanta, care s-au adunat la teatrul "Fantasio" din oras, informeaza NewsIn.

Sedinta, care a fost coordonata de prim-vicepresedintele PSD Constanta Nicusor Constantinescu, a inceput cu prezentarea ofertei de guvernare PSD-PC si critici aduse ofertei actualei guvernari, dar si cu aluzii ironice la adresa aliantei PNL-PD mentinonata ca "Alianta Ba Da-Ba Nu".

Candidatii PSD s-au prezentat prin scurte discursuri si, ulterior, propunerile au fost supuse si aprobate prin vot de cei prezenti. Toti cei care au vorbit si-au aratat increderea ca filiala Constanta va avea un rezultat cel putin la fel de bun cu cel de la locale.

PSD Constanta ii va avea la cele patru colegii uninominale pentru Senat pe Nicolae Moga (consilier local), prof. Mircea Patrut (seful clinicii de chirurgie cardio-vasculara de la Spitalul Judetean de Urgenta Constanta), Alexandru Mazare (actual deputat) si Liviu Brailoiu (om de afaceri pe lista milionarilor din revista "Capital", care detine mai multe proprietati imobiliare in Mamaia si Spania).

Pentru cele zece colegii uninominale la Camera Deputatilor candideaza Eduard Martin (actual deputat, director la societatea de salubritate Polaris Constanta), Antonela Marinescu (consilier local), Lucian Balut (profesor universitar, actual deputat), Cristian Rizea (finul senatorului Alexandru Atanasiu, fostul ministru al Educatiei), Manuela Mitrea (sotia lui Miron Mitrea), Liviu Stan (consilier local PSD in orasul Navodari), Cristina Dumitrache (consilier judetean), Matei Bratianu (prim-vicepresedinte Blocului Natonal Sindical si lider al Federatiei Sindicatelor Posta Romana), Cristinel Dragomir (vicepresedintele Consiliului Judetean Constanta), Mariana Cojoc (asistent universitar la Universitatea "Ovidius").

De la sedinta au lipsit doi dintre candidati, respectiv Matei Bratianu si Cristinel Dragomir, iar intrunirea s-a desfasurat si in lipsa liderului local al PSD, Radu Mazare. Pesedistii constanteni au aprobat si lista celor 226 de membrii care se vor deplasa, sambata, la Bucuresti, la Congresul Extraordinar PSD.

Citește și:
Paul Stănescu, despre votul pentru Schengen: „Austria a trădat regulile și spiritul de solidaritate al UE”
Paul Stănescu, despre votul pentru Schengen: „Austria a trădat regulile și spiritul de solidaritate al UE”
Secretarul general al PSD Paul Stănescu a transmis joi, 8 decembrie, un comunicat în care subliniază că România are „obligația” să nu uite poziția sfidătoare a cancelarului Austriei de...
Un bărbat din Constanța a furat 15.000 de dolari din seiful concubinei sale și a fugit. Cum a fost prins după o lună de căutări
Un bărbat din Constanța a furat 15.000 de dolari din seiful concubinei sale și a fugit. Cum a fost prins după o lună de căutări
Un bărbat a fost arestat preventiv pentru 30 de zile de Judecătoria Constanţa, după ce a furat 15.000 de dolari din seiful concubinei sale, iar după comiterea faptei a fugit din ţară. El a...