Ziare.com

Urmarirea penala a lui Miron Mitrea, amanata din nou

Marti, 20 Mai 2008, ora 11:50

   

Urmarirea penala a lui Miron Mitrea, amanata din nou
Biroul Permanent al Camerei Deputatilor nu a intrunit marti cvorumul necesar pentru luarea unei decizii in legatura cu cererea de urmarire penala a deputatului PSD Miron Mitrea inaintata de DNA, doar cinci din 13 membri ai forului fiind prezenti.

Deputatii prezenti au fost: presedintele Camerei, Bogdan Olteanu (PNL), secretarul Dan Radu Rusanu (PNL), vicepresedintii Valer Dorneanu (PSD) si Augustin Bolcas (PRM) si chestorul Gheorghe Albu (PD-L). De asemenea au fost prezenti si cativa reprezentanti ai grupurilor parlamentare: Aura Vasile (PSD), Bogdan Ciuca (PC), Varujan Pambuccian (minoritati), Ilie Merce (PRM), anunta NewsIn.

Dan Radu Rusanu a precizat la finalul sedintei ca, avand in vedere imposibilitatea luarii unei decizii, va fi convocata o alta sedinta a Biroului Permanent de catre Bogdan Olteanu.

La reuniune urma sa fie dezbatut raportul intocmit de o subcomisie formata din deputati juristi, iar Biroul Permanent al Camerei urma sa decida asupra datei convocarii sedintei de plen in vederea discutarii in plen a documentului mentionat si a supunerii la votului a cererii DNA.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1142 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
4 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

NOI, politrucii Romaniei!

SUNTEM CU TOTZI BANDITZI, FARA CULOARE!
La noi nu este loc pentru tradare!!
Cum sa-l lasam pe mana la ciocoi,
Tocmai pe cel mai mare dintre noi?!

Daca avetzi alta idee, aflatzi ca suntetzi martzafoi!!

 

SO, PE EI LA ALEGERI !

Uitati-va cat de "imbarligata "este treaba. Rusanu vorbeste de imposibilitatea ,luari unei decizii .Cvorum neintrunit ,iar o subcomisie nu a facut un raport ,pe baza careia ,"maria sa" B.P. al Camerei ,urma sa decide data convocari ,sedintei care va discuta documentul pe care il va supune la vot. Iar la numaratoare,iar vor constata ca nu s-a intrunit cvorumul si iar o luam de la inceput. Si to asa fratilor, mai bine ,SO PE EI LA ALEGERI PENTRU CA MERITA.(vorba lui Nastase).

 

CORB LA CORB NU ISI SCOATE OCHII

Omul acesta ar trebui condamnat de clasa muncitoare. Daca fiecare om care munceste din Romania iar trage un picior in fund cand il vede pe strada, iar aduce aminte ca un lider de sindicat nu se vinde puterii. In rest face si el parte din cei care se imbogatesc pe spatele poporului sugandu-i sangele. MIE TARE SCARBA !

 

manevre basesciene de campanie

nu cred ca vom apuca ziua in care mitrea nastase,basescu si altii sa faca o zi de puscarie .aceste dosare care subit sau deschis in campanie sunt clar manevre pe care le face basescu pt a creste artificial partidul prezident,in lipsa de idei si proiecte pt capitala

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor