Geoana: Afirmatiile lui Mitrea sunt o jignire la adresa partidului (Video)

Luni, 22 Decembrie 2008, ora 13:16
3695 citiri
Geoana: Afirmatiile lui Mitrea sunt o jignire la adresa partidului (Video)

Presedintele Senatului a declarat, luni, ca este "mahnit" de materialul audio in care Miron Mitrea spune ca este cu "dintii in beregata lui Geoana" si nu se lasa.

"Nu, ma simt in forma maxima, dar sunt mahnit de faptul ca exista astfel de epitete la adresa unor colegi de partid. Acest gest a fost o jignire la adresa partdiului si a colegilor de partid", a mentionat Geoana intrebat daca se simte amenintat de Mitrea.

"Cred ca este o jignire nemeritata la adresa partidului si a colegilor de partid. Cred ca este un gest cel putin neelegant si sunt convins ca la nivelul partidului si al colegilor s-a format o opinie defavorabila", a declarat presedintele Senatului.

El a sustinut ca poate sa-i inteleaga dezamagirea lui Mitrea ca nu a devenit vicepresedinte la Senat, dar ca asemenea gesturi sunt de condamnat

"Eu pot sa inteleg ca a existat ceva dezamagire dupa votul din Senat, dar totusi suntem oameni civilizati si colegi de partid", a adaugat Geoana. Intrebat daca se va lua o decizie in partid referitoare la Mitrea, Geoana a spus ca "partidul va decide".",

Intrebat ce se va intampla in continuare, presedintele PSD a explicat ca cel care va decide este partidul.

"Partidul va decide, cand va decide", a mai spus Geoana, vizibil enervat de insistentele jurnalistilor.

Potrivit unei convorbiri telefonice dintre Miron Mitrea si un personaj necunoscut, pesedistul promite sa se razbune pe Mircea Geoana, pentru ca l-a lasat fara vreun post in Guvern sau in conducerea Senatului.

Este vorba despre o conversatie dintre Miron Mitrea si o persoana necunoscuta. "Cu Geoana am probleme. Mi-am bagat dintii in beregata si nu-i mai scot. La urmatoarea sedinta mai atac o data, si mai atac o data, si mai atac o data! Pana il rup!", spune furios Mitrea.

Convorbirea a avut loc vineri seara, dupa ce conducerea PSD a decis sa il sustina la vicepresedintia Senatului pe Dan Voiculescu, in detrimentul lui Miron Mitrea, in baza unui protocol cu PC.

Mitrea sustine la telefon ca nu are nimic cu Dan Voiculescu, dar Mircea Geoana l-a suparat rau. "Ba, eu nu ma las, tu stii ca nu ma las. Ca le e frica... Le-am spus in sedinta. Ei ziceau sa ma retrag. Eu nu ma retrag, ma! Faceti voi smecherii si ma dati la o parte...", mai spune Mitrea in inregistrare.

"Sunt cu coltii in beregata lui si nu-i dau drumul! Nu-i dau drumul! Mie imi pare rau ca l-am bagat pe Dan Voiculescu in treaba asta. Eu chiar n-am nicio treaba cu asta. Dar cu Geoana am. Cu Geoana am. Cu Geoana am probleme. Mi-am bagat dintii in beregata si nu-i mai scot. Asta e!...", adauga Mitrea furibund.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
#Geoana Mitrea, #beregata dinti Geoana, #Senat Mitrea Voiculescu , #senator