Paleologu: Cei asociati cu dezastrul electoral al PMP sa nu mai conduca partidul

Vineri, 30 Mai 2014, ora 11:13
4682 citiri
Paleologu: Cei asociati cu dezastrul electoral al PMP sa nu mai conduca partidul

Deputatul Theodor Paleologu, membru al Partidului Miscarea Populara, spune ca "nu este de conceput" ca persoanele asociate "dezastrului electoral" al PMP si fanaticii sa fie in viitoarea conducere a partidului.

Transformarea esecului de la alegeri in succes este "un caz colectiv de orbire", considera el. "Rad si curcile de cei care vorbesc de o mare victorie", a mai declarat acesta la RFI Romania.

Theodor Paleologu apreciaza ca "e foarte important ca viitorul presedinte al PMP, viitoarea conducere a PMP sa fie capabila de negociere cu PDL si PNL. Adica sa nu fie o persoana care respinge practic orice fel de asociere. Si ar fi necesar sa fie o persoana totodata care sa schimbe radical, dar radical imaginea creata in ultimele luni".

In opinia deputatului, "nu este de conceput ca persoanele asociate dezastrului electoral sa fie in conducere sau sa conduca efectiv partidul. Asta e o prima chestiune. A doua problema este sa nu fie un fanatic, adica o persoana care respinge orice fel de posibilitate de intelegere cu alte partide".

Theodor Paleologu ii critica pe colegii sai din PMP, care au transformat esecul de la alegerile europene intr-o mare victorie: "Multi dintre colegii mei din PMP au inceput inca din seara alegerilor sa spuna ca e o mare victorie, ca este singurul partid de dreapta care a progresat si alte baliverne de astea de care rad si curcile, este de un comic nemaipomenit! Intai am ras de m-am prapadit vazand si auzind aceste lucruri, dupa care mi-am dat seama ca e un caz colectiv de orbire, iar mesajul pe care-l transmit asemenea declaratii este dezastruos din punct de vedere politic, pentru ca electoratul percepe acest lucru ca pe o sfidare sau ca pe o incapacitate funciara de a recunoaste realitatea".

"Eu ce i-am reprosat lui Vasile Blaga? Tocmai refuzul de a trage concluzii din infrangerile suferite, refuzul de a intelege care au fost greselile, faptul ca s-au continuat aceleasi practici care ne-au dus la esecurile din 2012. Or acum vad ca reproducem acelasi mod de comportament in PMP, ne laudam cu o infrangere si este infrangere fara drept de apel. Nu-i un partid iesit din nimic. Este partidul sustinut de presedinte, este jumatate din PDL, spuneam noi ca-i jumatatea mai buna, dar totusi, sa fim realisti, e cam acelasi personal politic", explica deputatul.

Theodor Paleologu considera ca afisele PMP au fost "caraghioase".

"E ca un afis de film, un fel de co-productie Hollywood si Mosfilm, cu tenta asta de realism-socialism in fundal, cu batoza, cu macaralele si asa mai departe. E comic", a mai spus acesta.

Citeste mai multe despre Paleologu: Rezultatul PMP, un dezastru electoral; afisele din campanie sunt un fel de co-productie Hollywood-Mosfilm pe site-ul RFI Romania.

Eveniment Quarterly Report

”Eu nu am văzut în viaţa mea atâţia bani la un loc” Marcel Ciolacu se arată șocat de mita primită de baronul Dumitru Buzatu
”Eu nu am văzut în viaţa mea atâţia bani la un loc” Marcel Ciolacu se arată șocat de mita primită de baronul Dumitru Buzatu
Premierul şi preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a comentat mita pe care preşedintele Consiliului Judeţean Vaslui, Dumitru Buzatu, a fost prins în flagrant primind-o, el spunând că nu a văzut...
Lider PSD, despre mita primită de Dumitru Buzatu: ”Ireale imaginile, nu credea nimeni că în România anului 2023 se mai poate întâmpla aşa ceva”
Lider PSD, despre mita primită de Dumitru Buzatu: ”Ireale imaginile, nu credea nimeni că în România anului 2023 se mai poate întâmpla aşa ceva”
Senatorul Robert Cazanciu (PSD), a declarat luni, despre flagrantul preşedintelui Consiliului Judeţean Vaslui, Dumitru Buzatu, că imaginile apăarute în spaţiul public sunt ireale şi că nu...
#Paleologu Miscarea Populara, #Paleologu afise PMP, #Paleologu conducere PMP , #partid