Umbra Elenei pe Miscarea Populara (Opinii)

Joi, 25 Iulie 2013, ora 19:25
4241 citiri
Umbra Elenei pe Miscarea Populara (Opinii)

Miscarea Populara, altfel un proiect interesant, s-a nascut deja cu prima problema de imagine: prezenta Elenei Udrea, umbra Elenei Udrea.

Deputatul PDL - da, PDL - a iesit si a spus ceea ce nu ar fi fost treaba ei sa spuna. A anuntat inscrierea Partidului Miscarea Populara si faptul ca Eugen Tomac va fi presedintele sau.

Nu doar ca l-a pus pe acesta intr-o situatie dificila, dar a spulberat si surpriza pe care o pregatea Miscarea Populara si de care noua formatiune avea nevoie pentru a incepe cu dreptul.

In loc sa fie momentul unui politician tanar, nepatat, care pare a avea bun simt, a fost momentul Elenei Udrea, adica al unui om care nici macar nu e in Miscarea Populara.

Elenei Udrea ii e deja caracteristica setea asta de a se face remarcata cu orice prilej, orice ocazie, indiferent de costuri si daca asta ii serveste pe termen lung sau daca serveste partidului si celor din jur.

Nu e deloc o strategie - sau, daca e, e una proasta -, asa se manifesta Udrea. Vrea sa fie vazuta, admirata, dorita, discutata, barfita, cum e si in presa de cancan, in care pozeaza cu rochii de Dominatrix, fuste roz, costum animal print, bikini.

Lasand gluma la o parte, Elena Udrea va fi o problema pentru Miscarea Populara, daca nu invata sa-si tina sub control setea asta sau chiar daca si-o va tine. Pentru ca, daca Miscarea Populara da impresia ca a fost facuta pentru Elena Udrea - si asa va da, in cazul in care ea ajunge presedintele ei, caci de intrat nu ma indoiesc - va porni cu un bolovan legat de picior.

Daca ne uitam la reactiile USL fata de Miscarea Populara, se vede ca reprezentantii sai o ataca in ceea ce percep a fi punctul cel mai slab - faptul ca este construita pentru Elena Udrea.

Nu vreau s-o demonizez pe Elena Udrea, nu e ea cel mai rau politician din Romania, poate ca odata va deveni un politican pozitiv, dar adevarul e ca imaginea ei e jos de tot si se poate rasfrange si asupra Miscarii Populare, "multumita" presei gen Antena 3, dar mai ales din cauza ei, pentru ca merge pe un drum gresit ca politician. Cel putin ca politician de anvergura, caci "invarteli" pot face toti.

Pentru cei care construiesc si gandesc Miscarea Populara, daca Elena Udrea intra in partidul asta, se vor confrunta cu o mare provocare. Cum sa nu-si faca praf imaginea de partid nou, fara oameni patati si serios.

Doar ca mi-e teama ca Udrea e prea mult in gratiile lui Basescu si prea ambitioasa pentru a nu intra in Miscarea Populara si a nu se infige in ea.

Quarterly Report - Editia 4

Ciolacu, reacții la dosarul de trafic de influență al lui Coldea: ”Nu se ține cont de culoarea politică”
Ciolacu, reacții la dosarul de trafic de influență al lui Coldea: ”Nu se ține cont de culoarea politică”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat sâmbătă, 25 mai, că, în opinia sa, sistemul de justiție funcționează în mandatul său. Reacția președintelui PSD vine după plasarea sub control...
Unul dintre cei mai influenți oameni din PSD analizează candidatura lui Geoană: ”Ar putea să fie în finala prezidenţială”
Unul dintre cei mai influenți oameni din PSD analizează candidatura lui Geoană: ”Ar putea să fie în finala prezidenţială”
Vasile Dîncu, fost ministru al Apărării și președintele Consiliului Național al PSD, a declarat sâmbătă, 25 mai, că Mircea Geoană este credibil, dată fiind funcția înaltă pe care o...
#Elena Udrea Miscarea Populara, #Udrea Tomac Miscarea Populara , #partid