Sulfina Barbu atac la Miscarea Populara: Ridica prea multe pretentii

Vineri, 23 August 2013, ora 18:57
1989 citiri
Sulfina Barbu atac la Miscarea Populara: Ridica prea multe pretentii
Foto: cugetliber.ro

Vicepresedintele PDL Sulfina Barbu considera ca Miscarea Populara ridica prea multe pretentii, opinand ca reprezentantii acesteia sunt destul de vocali, dar fara sa se bazeze pe lucruri concrete.

Intrebata de jurnalistii vineri, la Zlatna, la Scoala de Vara a femeilor democrat-liberale, care este relatia PDL-ului cu Miscarea Populara, Sulfina Barbu a subliniat ca PDL este un partid de sine statator, cu structuri in teritoriu si cu experienta guvernamentala, iar Miscarea Populara este o intentie de formare a unui partid politic.

Sulfina Barbu: Discutiile privind unificarea dreptei incep dupa europarlamentare

Sulfina Barbu a reiterat ca "PDL, inclusiv in programul politic, a asumat o coagulare pe dreapta, a fortelor de dreapta", mentionand ca partidul a demonstrat ca-si doreste lucrul aceasta atunci cand a format alianta electorala ARD.

"Deci nu discutam despre intentii, ci despre lucruri concrete si de o experienta. Orice partid de centru dreapta care-si doreste o forta puternica se poate alatura PDL si noi suntem deschisi pentru colaborari pe proiecte si pe valori.

Cine sustine proiectele si valorile pe care noi le promovam poate oricand sa vina alaturi de PDL", a declarat vicepresedintele Sulfina Barbu.

Sulfina Barbu: Cel mai rau lucru ar fi ca unii sa traga spre dreapta, altii spre stanga

La remarca unui jurnalist ca aceeasi coagulare a fortelor de dreapta si-o asuma si Miscarea Populara, Sulfina Barbu a raspuns ca ea crede ca "ridica prea multe pretentii".

"Deocamdata nici nu sunt partid politic. Despre ce discutam? Nici nu au structuri in teritoriu. Cred ca fiecare ar trebui sa-si analizeze exact pozitia pe care o are, fiecare dintre aceste forte. Poti sa ridici pretentii atunci cand stii ca pleci de la o baza serioasa.

Sulfina Barbu: Traian Basescu va fi in conducerea PDL, daca revine in partid

Eu asta consider, ca sunt destul de vocali, fara sa se bazeze pe lucruri concrete", a conchis vicepresedintele democrat-liberal.

Sulfina Barbu participa la Scoala de Vara a OF PDL, organizata la Zlatna vineri si sambata, la care sunt prezente cateva zeci de membre ale acestui partid.

Quarterly Report - Editia 4

Sebastian Burduja vrea votul ultrașilor. Susține o lege prin care sancțiunile date pe stadioane s-ar suspenda până la soluționarea plângerilor
Sebastian Burduja vrea votul ultrașilor. Susține o lege prin care sancțiunile date pe stadioane s-ar suspenda până la soluționarea plângerilor
Un grup de parlamentari liberali, în frunte cu Sebastian Burduja, candidatul PNL la Primăria Capitalei, a inițiat un proiect de lege prin care se cere ca sancțiunile date ultrașilor pe...
Legea care le permite străinilor să rămână pe teritoriul României până la finalizarea procedurii de azil a fost promulgată
Legea care le permite străinilor să rămână pe teritoriul României până la finalizarea procedurii de azil a fost promulgată
Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat, miercuri, 29 mai, legea prin care este instituit dreptul persoanelor străine de a rămâne pe teritoriul României până la finalizarea procedurii de...
#Sulfina Barbu PDL Miscarea Populara, #Sulfina PDL PMP pretentii, #Sulfina ministru PMP alegeri , #PDL