Sulfina Barbu atac la Miscarea Populara: Ridica prea multe pretentii

Vineri, 23 August 2013, ora 18:57
1824 citiri
Sulfina Barbu atac la Miscarea Populara: Ridica prea multe pretentii

Vicepresedintele PDL Sulfina Barbu considera ca Miscarea Populara ridica prea multe pretentii, opinand ca reprezentantii acesteia sunt destul de vocali, dar fara sa se bazeze pe lucruri concrete.

Intrebata de jurnalistii vineri, la Zlatna, la Scoala de Vara a femeilor democrat-liberale, care este relatia PDL-ului cu Miscarea Populara, Sulfina Barbu a subliniat ca PDL este un partid de sine statator, cu structuri in teritoriu si cu experienta guvernamentala, iar Miscarea Populara este o intentie de formare a unui partid politic.

Sulfina Barbu: Discutiile privind unificarea dreptei incep dupa europarlamentare

Sulfina Barbu a reiterat ca "PDL, inclusiv in programul politic, a asumat o coagulare pe dreapta, a fortelor de dreapta", mentionand ca partidul a demonstrat ca-si doreste lucrul aceasta atunci cand a format alianta electorala ARD.

"Deci nu discutam despre intentii, ci despre lucruri concrete si de o experienta. Orice partid de centru dreapta care-si doreste o forta puternica se poate alatura PDL si noi suntem deschisi pentru colaborari pe proiecte si pe valori.

Cine sustine proiectele si valorile pe care noi le promovam poate oricand sa vina alaturi de PDL", a declarat vicepresedintele Sulfina Barbu.

Sulfina Barbu: Cel mai rau lucru ar fi ca unii sa traga spre dreapta, altii spre stanga

La remarca unui jurnalist ca aceeasi coagulare a fortelor de dreapta si-o asuma si Miscarea Populara, Sulfina Barbu a raspuns ca ea crede ca "ridica prea multe pretentii".

"Deocamdata nici nu sunt partid politic. Despre ce discutam? Nici nu au structuri in teritoriu. Cred ca fiecare ar trebui sa-si analizeze exact pozitia pe care o are, fiecare dintre aceste forte. Poti sa ridici pretentii atunci cand stii ca pleci de la o baza serioasa.

Sulfina Barbu: Traian Basescu va fi in conducerea PDL, daca revine in partid

Eu asta consider, ca sunt destul de vocali, fara sa se bazeze pe lucruri concrete", a conchis vicepresedintele democrat-liberal.

Sulfina Barbu participa la Scoala de Vara a OF PDL, organizata la Zlatna vineri si sambata, la care sunt prezente cateva zeci de membre ale acestui partid.

Citeste si:
Reacția lui Cătălin Drulă la măsurile ridicole luate de PNL după scandalul din Mogoșoaia: ”Manevră clasică la șmecherie”
Reacția lui Cătălin Drulă la măsurile ridicole luate de PNL după scandalul din Mogoșoaia: ”Manevră clasică la șmecherie”
Fostul ministru al Transporturilor Cătălin Drulă a criticat vineri, 28 ianuarie, decizia PNL de a-l suspenda din partid pe liderul din Ilfov, Hubert Thuma, care a agresat-o pe colega sa din USR...
Calculul prezentat de Anca Dragu: ”PSD poate creşte pensiile cu 15% de mâine”
Calculul prezentat de Anca Dragu: ”PSD poate creşte pensiile cu 15% de mâine”
Senatoarea USR Anca Dragu, fost ministru de Finanțe, a transmis vineri, 28 ianuarie, că solicitarea PSD privind renegocierea PNRR pentru modificarea procentului din PIB alocat pensiilor este ”o...