Miscarea Populara va deveni partid: In maxim 10 zile depunem actele

Sambata, 29 Iunie 2013, ora 20:55
2118 citiri
Miscarea Populara va deveni partid: In maxim 10 zile depunem actele

Membrii Fundatiei "Miscarea Populara" au strans peste 40.000 de semnaturi, iar in maximum 10 zile vor depune toate documentele necesare infiintarii partidului Miscarea Populara, a declarat, sambata, presedintele fundatiei Marian Preda.

"Am strans, pentru infiintarea partidului Miscarea Populara, peste 40.000 de semnaturi, intr-un numar de judete suficient de mare pentru a putea depune documentele de infiintare a partidului.

In urmatoarele zile vom anunta grupul de initiativa pentru infiintarea partidului si, de asemenea, vom pune in dezbatere publica, pentru cateva zile, proiectul de statut al partidului, dezbatere publica la care sa participe membrii fundatiei, urmand ca in maximum 10 zile sa depunem toate documentele si semnaturile pentru inceperea procesului de constituire a partidului Miscarea Populara", a declarat Preda, sambata, intr-o conferinta de presa.

El a adaugat ca cei mai multi dintre membrii fondatori ai fundatiei si doar una sau doua persoane vor face parte din grupul de initiativa pentru infiintarea partidului, in rest vor fi atrasi reprezentanti ai fundatiei din teritoriu, persoane care inca nu au fost implicate politic, pentru a se ocupa de formatiunea politica.

"Partidul nostru va participa la alegerile europarlamentare, este unul dintre motivele pentru care am inceput procesul de strangere a semnaturilor si vrem sa inregistram partidul mai repede decat ne-am propus initial. Trebuie sa ne propunem mai mult de o tinta de 5% pentru aceste alegeri", a precizat Preda.

El a mai mentionat ca Fundatia "Miscarea Populara" are deja constituite 23 de filiale, iar de duminica se va incepe un tur de 8 zile in care vor mai fi infiintate alte 10 filiale, urmand ca pana la sfarsitul lunii iulie sa fie constituite toate cele 37 de filiale ale fundatiei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Dilema preotului care vrea să candideze pentru primăria Sucevei. "Va trebui să aleagă între cariera politică și preoție"
Dilema preotului care vrea să candideze pentru primăria Sucevei. "Va trebui să aleagă între cariera politică și preoție"
Partidul Alianța pentru Unirea Românilor Suceava a ales un preot să candideze pentru funcția de primar al municipiului Suceava. Cătălin Axinte este preot slujitor la Biserica Sf. Mina din...
Kelemen Hunor, convins că pe listele UDMR au semnat și români: ”După 9 iunie vom avea 200 de primari”
Kelemen Hunor, convins că pe listele UDMR au semnat și români: ”După 9 iunie vom avea 200 de primari”
Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat joi, 18 aprilie, la Cluj-Napoca, după şedinţa Consiliului Permanent al Uniunii, că este convins că listele UDMR pentru alegerile locale au fost...
#Miscarea Populara partid, #Marian Preda Miscarea Populara , #stiri Miscarea Populara
Comentarii