Decizia instantei dupa ce Ciolos a renuntat la inregistrarea partidului Miscarea Romania Impreuna
Miscarea Romania Impreuna / Dacian Ciolos
Tribunalul Bucuresti a luat act de decizia lui Dacian Ciolos de a renunta la inregistrarea partidului Miscarea Romania Impreuna (MRI) si a respins cererile de interventie facute in acest dosar ca ramase fara obiect. Decizia poate fi contestata. Dacian Ciolos a lansat, sambata, la Cluj-Napoca, Partidul Libertatii, Unitatii si Solidaritatii ...
Platforma lui Ciolos denunta minciunile lui Darius Valcov, spuse in direct la Antena3 (Video)
Marti, 17 Iulie 2018, ora 14:27 - Platforma lui Ciolos denunta minciunile lui Darius Valcov, spuse in direct la Antena3 (Video)
Miscarea Romania Impreuna / Dacian Ciolos
Darius Valcov, consilierul Vioricai Dancila condamnat in prima instanta la 8 ani de inchisoare pentru 3 infractiuni de coruptie, a mintit in direct, luni seara, la Antena3, arata Miscarea Romania...

Te invităm să fii primul care furnizează informații pentru pagina personală de pe Ziare.Com pentru Miscarea Romania Impreuna, scriindu-ne la adresa redactia@ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.

Romania Impreuna Miscarea
Romania Impreuna Miscarea
Daca detineti informatii relevante, poze, inregistrari audio sau video inedite cu Miscarea Romania Impreuna, le puteti trimite la adresa de e-mail redactia@ziare.com.