Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

”Balul lui Satan”. Zeci de mii de moscoviți, adunați pe stadion pentru discursul lui Putin. „Am fost forțați” VIDEO

Miercuri, 22 Februarie 2023, ora 14:55
10203 citiri
”Balul lui Satan”. Zeci de mii de moscoviți, adunați pe stadion pentru discursul lui Putin. „Am fost forțați” VIDEO
După începerea concertului ușile stadionului vor fi închiseFOTO Twitter

Populația Moscovei a fost condusă miercuri, 22 februarie, spre stadionul Lujniki unde Vladimir Putin a ținut un discurs cu ocazia aniversării de către Rusia a invadării Ucrainei.

UPDATE 15.15 Stadionul a fost umplut până la momentul debutului discursului. Putin a cerut sprijin pentru rușii trimiși pe frontul din Ucraina și le-a indicat spectatorilor în mai mult rânduri să strige "Ura!" sau "Rusia!". După cuvântarea liderului de la Kremlin, urmează un concert susținut de mai mulți artiști populari în Rusia. Intermitent, pe scenă apar ofițeri ruși lăudați pentru presupuse fapte de vitejie, iar pe fundal sunt difuzate imagini propagandistice cu secvențe din confruntări armate.

Știrea inițială:

La „balul lui Satan”, cum a fost numit pe rețelele de socializare necontrolate de Kremlin, figuranților li se interzice să vorbească despre banii primiți și despre recomandările primite despre cum să se poarte.

Cu 45 de minute înainte de începerea concertului pro-război, tribunele Lujniki nu sunt nici pe jumătate pline, sectoare întregi apărând în imagini goale.

Oamenii sunt duși la miting sub amenințarea demiterii”, scrie postul TG „We Can Explain”.

„Am fost forțați”, a spus un angajat al administrației districtului Nijni Novgorod din Moscova. Acest lucru a fost afirmat și de lucrătorii consiliului raional din Chertanovo.

Alți spectatori au spus că au venit la concert pentru mâncare (oamenii sunt ademeniți cu ceai fierbinte, și se împart și cârnați în aluat), dar numărul necesar de oameni nu a putut fi ademenit nici prin bani, nici prin scutire de la muncă.

Organizatorii mitingului au avertizat că după începerea concertului ușile stadionului vor fi închise și va fi imposibil să părăsești Lujniki.

Din câte se pare, au decis să facă un astfel de pas după suprapunerea de anul trecut la un concert dedicat aniversării anexării Crimeei, când oamenii au început să părăsească stadionul fără să aștepte discursul dictatorului.

Simbolurile Z au fost înlocuite cu steaguri și simboluri sovietice: tricolore, crucile Sfântului Andrei și embleme ale URSS.

O companie franceză furnizează echipamente de avionică pentru oficialii ruși, inclusiv pentru Putin
O companie franceză furnizează echipamente de avionică pentru oficialii ruși, inclusiv pentru Putin
Echipamentul permite o comunicare sigură și fiabilă pentru telefoanele mobile utilizate de oficialii ruși, inclusiv de președintele Vladimir Putin și de ministrul apărării Serghei Șoigu....
Scandal la nivel înalt în Rusia. Un ministru decorat de Putin, reținut pentru luare de mită
Scandal la nivel înalt în Rusia. Un ministru decorat de Putin, reținut pentru luare de mită
Ministrul adjunct al Apărării din Rusia, Timur Ivanov, a fost reţinut sub suspiciunea de luare de mită, informează agenția TASS printr-un comunicat. "Suspectat de comiterea unei...
#miting, #Moscova, #Vladimir Putin, #locuri, #goale, #discurs, #amenintari , #stiri Vladimir Putin