Ziare.com

ArcelorMittal Galati concediaza 450 de angajati la cerere

Miercuri, 14 Ianuarie 2009, ora 12:29

   

ArcelorMittal Galati concediaza 450 de angajati la cerere
Din data de 16 ianuarie 2009, 450 de angajati ai combinatului ArcelorMittal Galati vor fi disponibilizati la cerere.

Numarul celor care au depus cerere de disponibilizare in cadrul programului initiat de administratie este de 1.700 de angajati din totalul de 13.600. Pana la sfarsitul lunii compania a anuntat ca va analiza toate cererile, informeaza Business Standard.

"In urma analizei facute de reprezentantii combinatului s-a decis ca 450 de angajati sa-si inceteze relatiile de munca din data de 16 ianuarie. Cei lasati sa plece in cadrul programului de autodisponibilizari sunt atat din productie, cat si din personalul tesa", a declarat Gheorghe Tiber, lider al sindicatului solidaritatea.

Pachetul oferit de conducerea ArcelorMittal include o suma fixa cuprinsa intre 10.000 si 25.000 de lei, in functie de vechime. Totodata, timp de 24 de luni, salariatii vor primi ultimul salariu brut incasat in luna anterioara plecarii.

Motiveaza-ti angajatii cu mixul perfect de beneficii extrasalariale! Alege cardul de masa Up Dejun cu cost 0 si ai abonamente medicale Regina Maria de la 3 EUR/angajat. Afla mai multe AICI!

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 970 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor