Secretele lui Gaddafi: Operatii estetice fara anestezic si orgii cu eleve de 14 ani

Autor: Ana Ilie
Luni, 03 Februarie 2014, ora 23:28
13093 citiri
Secretele lui Gaddafi: Operatii estetice fara anestezic si orgii cu eleve de 14 ani

Fostul dictator libian Moammar Gaddafi era o figura excentrica inca din timpul vietii. Noi dezvaluiri vin insa sa contureze portretul unui despot crud si paranoic, ce insista sa i se faca operatii estetice noaptea, in buncar, fara anestezic, si alegea eleve minore din salile de clasa, pentru a le viola.

Intr-un documentar BBC, intitulat "Cainele turbat: Lumea secreta a lui Gaddafi", ce urmeaza a fi difuzat, sunt dezvaluite bizareriile si cruzimile dictatorului, scrie Daily Mail.

Desportul, care a avut acelasi chirurg plastic ca si fostul premier italian Silvio Berlusconi, era terorizat ca va fi asasinat, asa ca insista ca orice interventie chirurgicala sa fie facuta fara anestezic. "Voia injectii cu colagen pentru ca un barbat in desert are probleme cu pielea si i-am facut si implant de par", a povestit doctorul Liacya Ribeiro.

"Operatia a fost facuta doar cu anestezic local. Fara sedare. El se temea ca cineva l-ar putea ucide", a mai spus doctorul brazilian.

Ribeiro nu are amintiri neplacute cu Gaddafi, care "era un barbat agreabil, un barbat de televiziune", insa era deranjat ca acesta insista ca operatiile estetice sa fie efectuate in toiul noptii.

Chiar si asa, Ribeiro a fost multumit de echipamentele pe care i le-a pus la dispozitie Gaddafi, in buncarul sau de sub palatul din Tripoli.

"Era ca un spital mare. Camera de operatie din buncar era foarte buna", isi aminteste acesta.

In palatul sau din Tripoli, Gaddafi nu se ingrijea doar de aspectul fizic. Avea un "harem" de fete tinere, unele de 14 ani, pe care le viola in mod repetat.

Multe erau virgine rapite din scoli si universitati si tinute prizoniere multi ani, atat in palatele lui Gaddafi, cat si intr-un spatiu secret de la Universitatea Tripoli.

"Unele aveau abia 14 ani. Pur si simplu luau ce fata voiau. Nu aveau constiinta, nu aveau morala, nicio picatura de mila, desi erau doar copii", povesteste o profesoara, care mai spune ca s-a temut si pentru fiica sa, care studia la Universitatea Tripoli, si ii spusese ca intreaga comunitate din zona traieste cu teama cand se anunta o vizita a lui Gaddafi.

"Fetele pe care le voia erau stranse si trimise acestuia. Una a disparut pur si simplu si nu au mai gasit-o, cu toate ca au cautat-o si tatal si fratele ei. O alta a fost gasita peste trei luni, taiata, violata si aruncata in mijlocul parcului. Fusese aruncata sa moara".

Citește și:
Ce clădiri istorice rămân fără apărare dacă PUZ Zone Protejate dispare. Nicușor Dan: ”Este complet fals ce susțin șeful ISC, Paul Racoviță și prefectul Toni Greblă”
Ce clădiri istorice rămân fără apărare dacă PUZ Zone Protejate dispare. Nicușor Dan: ”Este complet fals ce susțin șeful ISC, Paul Racoviță și prefectul Toni Greblă”
Primarul general Nicuşor Dan a afirmat luni, 6 februarie, referitor la intenţia prefectului Capitalei Toni Greblă de a suspenda în instanţă PUZ Zone Protejate, că este singurul regulament...
Portret de prezidențiabil: ce își doresc românii?
Portret de prezidențiabil: ce își doresc românii?
Potrivit unui sondaj recent, românii ar vrea un prezidențiabil care să aibă notorietate, imagine bună, să creadă în anticorupție, să aibă un proiect economic coerent și să țină țara...