Verigheta lui Gaddafi si camasa in care a murit, scoase la licitatie

Vineri, 03 Februarie 2012, ora 21:08
2142 citiri
Verigheta lui Gaddafi si camasa in care a murit, scoase la licitatie
Foto: ABC News

Verigheta si camasa pe care le purta Moammar Gaddafi in momentul in care a fost ucis vor fi scoase la licitatie, pentru suma de doua milioane de dolari.

Camasa purtata de fostul lider libian in momentul in care a fost ucis de rebeli, in octombrie 2011, va fi scoasa la licitatie, scrie Daily Mail.

Fostul dictator purta camasa bej, impreuna cu verigheta din argint, in momentul cand a fost capturat de rebelii libieni, in apropiere de orasul sau natal, Sirte, inainte de a fi batut si impuscat.

Cel care vinde aceste obiecte este un libian, Ahmed Warfali, care cere nici mai mult, nici mai putin, de doua milioane de dolari pentru aceste obiecte personale care au apartinut lui Gaddafi.

El a sperat, totusi, ca ar putea obtine o suma mai mare daca ar vinde in Europa camasa si verigheta fostului lider libian.

In schimb, unele voci au spus ca inelul nu ar trebui si nu poate fi vandut, deoarece nu a apartinut fostului dictator, ci reprezinta "banii Libiei", iar Warfali nu are dreptul de a-l vinde.

Moammar Gaddafi s-a casatorit cu Safia, pe 10 septembrie 1970. El a fost capturat si ucis de rebelii libieni pe 20 octombrie 2011, la 69 de ani, dupa ce a condus Libia timp de mai mult de patru decenii.

#Moammar Gaddafi, #obiecte purtate Gaddafi licitatie, #licitatie Gaddafi, #licitatie camasa insangerata Gaddafi , #Libia
Comentarii
Poza DR.STRANGELOVE
DR.STRANGELOVE
rank 5
Bine ca nu au scos la licitatie