Cadavrul lui Gaddafi nu va fi autopsiat

Sambata, 22 Octombrie 2011, ora 14:32
1202 citiri
Cadavrul lui Gaddafi nu va fi autopsiat
Foto: Arhiva

Comandantii militari ai Libiei au subliniat, sambata, ca nu va fi efectuata nici o autopsie asupra cadavrului fostului lider libian, Moammar Gaddafi, ucis joi, la Sirte.

"Nu va fi nici o autopsie, nici astazi, nici in alta zi", a precizat pentru AFP purtatorul de cuvant al Consiliului Militar din Libia, Fathi al-Bashaagha, dupa ce BBC relatase ca autopsia urmeaza sa aiba loc sambata, la Misrata.

The Herald Sun subliniaza ca, de la moartea lui Gaddafi, corpul acestuia a fost expus intr-o camera frigorifica dintr-un depozit de carne, la Misrata.

"Le-am zis sa-l mai tina cateva zile la frigider... pentru a ne asigura ca toata lumea stie ca a murit", a declarat pentru Reuters ministrul petrolului, Ali Tarhouni. De altfel, sute de libieni au stat la coada ca sa arunce o privire la cadavrul colonelului Gaddafi.

Intre timp, la Washington, purtatorul de cuvant al Departamentului de Stat, Mark Toner, a declarat ca autoritatile libiene "lucreaza pentru a determina cauza si circumstantele exacte ale mortii" lui Gaddafi si ca SUA le indeamna sa faca acest lucru "intr-o maniera transparenta".

#gaddafi autopsie, #gaddafi cadavru, #gaddafi murit , #murit
Comentarii
Poza ivanturbinca
ivanturbinca
rank 5
"Nu va fi nici o autopsie, nici astazi, nici in alta zi"