Noi fotografii cu Gaddafi torturat - imagini socante

Vineri, 21 Octombrie 2011, ora 16:39
11272 citiri
Noi fotografii cu Gaddafi torturat - imagini socante
Foto: Day Life

Noi imagini care il arata pe Moammar Gaddafi viu, imediat dupa ce a fost capturat, au aparut in presa americana. Reuters a obtinut si difuzat capturi in care Gaddafi este torturat, practic, de catre cei care l-au capturat.

Plin de sange, cel mai longeviv lider din lumea araba incearca sa se apere, fara nici o sansa in fata pumnilor si picioarelor care ii sunt "administrate" de catre revolutionarii maniosi.

In ultima imagine, Gaddafi pare mort, are ochii inchisi atunci cand este suit intr-o masina.

Joi, doua filme realizate cu telefoane mobile il arata pe Gaddafi in momentul capturarii si apoi inert, mort potrivit agentiilor internationale de presa, tarat pe caldaramul din Sirte.

Circumstantele exacte ale mortii lui Gaddafi sunt neclare, ONU cerand chiar o ancheta in acest sens.

Un luptator din fortele guvernamentale a declarat pentru BBC ca l-a gasit pe Gaddafi ascunzandu-se intr-o conducta de scurgere.

Moammar Gaddafi a murit: Imagini socante cu liderul libian

Potrivit oficialilor Consiliului National de Tranzitie, Muammar Gaddafi a fost prins intr-un schimb de focuri de arma, dupa ce convoiul in care se afla a fost atacat, la inceput, de avioanele NATO si apoi de soldati guvernamentali.

Premierul interimar, Mahmoud Jibril, a declarat ca Gaddafi a murit imediat dupa ce a ajuns la spital, fiind grav ranit in atac. Aceasta ipoteza nu explica imaginile in care fostul lider libian este tarat, inert, pe strada.

Urmeaza imagini socante:

#gaddafi mort, #Gaddafi capturat, #imagini gaddafi batut , #murit