Momente de panică la bordul unui zbor Lufthansa: Un pasager a murit sub ochii îngroziți ai celorlalți

Duminica, 11 Februarie 2024, ora 17:55
5132 citiri
Momente de panică la bordul unui zbor Lufthansa: Un pasager a murit sub ochii îngroziți ai celorlalți
Pasageri în timpul zborului FOTO Pixabay

Un bărbat în vârstă de 63 de ani și-a pierdut viața în timpul unui zbor cu Lufthansa, după ce a început să aibă „transpirații reci” și să piardă ”litri de sânge”.

Bărbatul, căruia nu i s-a aflat încă identitatea, s-a urcat în avionul Lufthansa împreună cu soția sa, pe 8 februarie, pentru a zbura de la Bangkok la Munchen.

Martin și Karin Missfelder, doi dintre martorii evenimentului, au spus că omul nu s-a simțit bine încă de când a urcat în avion, conform Yahoo News.

„Avea transpirații reci” și „respira mult prea repede”, a declarat Karin Missfelder.

Soția bărbatului a mai spus că respirația și aspectul pasagerului păreau să fie ciudate, probabil pentru că s-a grăbit să prindă avionul.

Karin, care este asistentă medicală la un spital din Elveția, a observat totuși că ceva nu este în regulă cu bărbatul și i-a spus unei stewardese că bărbatul ar trebui examinat de un medic. Dar medicul nu a făcut însă prea multe pentru bărbat, doar i-a verificat pulsul și l-a întrebat cum se simte.

„I-au dat apoi puțin ceai de mușețel, dar el deja scuipa sânge în punga pe care i-o întindea soția sa”, a spus Martin Missfelder.

Martin Missfelder a mai spus că, la un moment dat, bărbatului îi curgea sânge atât din nas cât și din gură. Pasagerul ar fi pierdut „litri de sânge”, scrie b1tv.ro

„A fost o groază absolută. Toată lumea țipa”, a declarat Martin Missfelder.

Stewardesele au sărit imediat să-l ajute pe bărbat, încercând să-l readucă la viață, dar, din păcate, acesta a decedat. Un reprezentant al companiei aeriene a confirmat moartea, iar avionul a aterizat de urgență aproape de Washington, DC.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Veste mare pentru românii care vor să ajungă la Budapesta
Veste mare pentru românii care vor să ajungă la Budapesta
Veste mare pentru românii care vor să ajungă cu avionul, la Budapesta, și care acum nu au decât varianta companiei naționala Tarom. Începând din iunie, Wizz Air va opera zboruri zilnice...
Armata SUA a lovit cu rachete drone și ambarcațiuni în zonele din Yemen controlate de rebelii Houthi VIDEO
Armata SUA a lovit cu rachete drone și ambarcațiuni în zonele din Yemen controlate de rebelii Houthi VIDEO
Armata americană a informat că luni a lovit cu rachete, drone şi ambarcaţiuni cu drone situate în zonele din Yemen controlate de rebelii houthi, informează dpa. Într-un comunicat de...
#moarte subita, #avion, #zbor, #Lufthansa, #sange , #stiri externe