Ziare.com

Patronul Mobexpert: Urmeaza o stabilizare in saracie

Duminica, 25 Decembrie 2011, ora 20:58

   

Patronul Mobexpert: Urmeaza o stabilizare in saracie
Proprietarul Mobexpert, Dan Sucu, considera ca situatia financiara precara a romanilor este principalul motiv pentru care piata imobiliara a scazut in 2011.

"Aud reprezentantii Guvernului Romaniei vorbind despre o stabilizare a economiei, dar este o stabilizare in saracie, o stabilizare care nu ofera niciun viitor pentru forta de munca activa", a declarat Sucu pentru Capital.

El a mentionat ca daca veniturile populatiei nu cresc si daca piata imobiliara ramane la nivelul actual, aceasta nu poate inregistra o crestere.

In plus, decizia Guvernului de a mari TVA-ul a produs un soc in randul comerciantilor si ca va dyra mult timp pana efectul acesteia se va atenua.

Cele mai dorite beneficii extrasalariale la cele mai bune costuri pentru compania ta: card de masa Up Dejun cu 0 costuri de emitere + abonament medical Regina Maria la cel mai bun pret de pe piata: de la 3 euro/luna/angajat. Obtine oferta AICI!

Pentru anul 2011, Sucu a estimat o scadere de 12% in sectorul imobiliar, iar pentru urmatorii doi ani, el preconizeaza un usor avans.

In ceea ce priveste Mobexpert, Dan Sucu spune ca 2011 a insemnat o crestere de aproape 3%.

"In industria noastra, decizia finala este la client. Orice fabricant, inclusiv fabricile din grupul Mobexpert, trebuie sa inteleaga si sa se adapteze la aceasta realitate", a explicat Dan Sucu.

Aproximativ doua treimi din mobilierul din magazinele Mobexpert este produs in Romania, iar 18% din produse sunt exportate in Europa.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 5053 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
5 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Cand s-a produs "stabilizarea" si cam cat a durat ea la anterioara

criz─â din '28-'33?

 

banalitati

"daca piata imobiliara ramane la nivelul actual, aceasta nu poate inregistra o crestere."
Ce gandire profunda!

 

Right !

Ai dreptate ,multora creierul nu le este cuplat cu gura si scot perle de genul celui subliniat de dumneata. Tot ce as putea adauga la ceea ce a spus dnul Sucu-Sucu e ca pana la miezul noptzii este azi..."dupe care" este maine.

Cam multe contradictii in afirmatiile patronului Mobexpert:

1. 2011 a insemnat o crestere de aproape 3%.pentru Mobexpert
2. situatia financiara precara a romanilor este principalul motiv pentru care piata imobiliara a scazut in 2011- ca si cand domnul Sucu nu ar fi stiut de euforia creditelor date fara o analiza prudenta din partea bancilor in anii dinaintea crizei si nici n-ar fi avut idee despre efectul creditelor in bula imobiliara.
3. Pentru anul 2011, Sucu a estimat o scadere de 12% in sectorul imobiliar, iar pentru urmatorii doi ani, el preconizeaza un usor avans.

In concluzie, domnul patron face loby pentru cresterea pietei imobiliare ca sa aiba si el o piata atractiva!

 

Su8nr alte sectoare ecinomice care se d4sfgvolra. Cel imobiliar....

...este a sectorului -privat. E treaba privatilor. Statul ajuta cu credite de cumparare in programul ,,prima casa,,!

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor