Mobexpert investeste 10 milioane de euro intr-un centru logistic

Luni, 26 Ianuarie 2009, ora 12:10
1280 citiri
Mobexpert investeste 10 milioane de euro intr-un centru logistic

Mobexpert a inceput lucrarile de constructie la un nou centru logistic, situat in Bucuresti, pentru a optimiza mai mult procesele de achizitie si distributie a produselor.

Investitia se va ridica la suma de 10 milioane de euro, conform reprezentantilor companiei, informeaza NewsIn.

Construirea noului centru logistic se inscrie in masurile prevazute de Mobexpert pentru optimizarea costurilor din lantul de aprovizionare, astfel incat preturile finale ale produselor din magazine sa poata fi mentinute pentru clienti la nivelul actual.

Noul centru logistic de la Bucuresti va permite achizitii de produse in cantitati mai mari, la preturi mai avantajoase, si o distributie mai rapida a produselor catre reteaua de magazine.

"Prin acest nou centru logistic vom optimiza mai mult procesele de achizitie si distributie a produselor, ceea ce va veni, in primul rand, in sprijinul mentinerii pretului lor in magazine.

E una din masurile pe care le-am planuit inca din septembrie pentru a ne putea proteja cat mai bine clientul de potentialele cresteri de preturi ale produselor generate de un context economic destul de dur cu care se confrunta piata: criza financiara, evolutiile negative ale cursului de schimb, cresterea costurilor la utilitati si materii prime", a declarat presedintele Grupului Mobexpert, Dan Sucu.

Noul centru logistic este localizat la kilometrul 21 al Autostrazii A1, Bucuresti-Pitesti, in dreptul localitatii Bolintin. Centrul Logistic Bucuresti (CLB) va avea o suprafata construita de 24.000 de metri patrati, fiind structurat in 4 corpuri de cladire independente.

Suprafata totala a terenului pe care se va inalta constructia este de 62.500 de metri patrati incluzand, pe langa cele patru corpuri de cladire, si spatii de parcare pentru camioane, zona de utilitati si spatii verzi.

Lucrarile de constructie vor fi incheiate la sfarsitul lunii mai 2009, inclusiv partea de echipamente si programe informatice. Centrul va deveni complet functional incepand cu luna iulie 2009. Prin Centrul Logistic Bucuresti, Mobexpert va derula fluxuri de import pe zona mobilierul pentru casa, a decoratiunilor si a mobilierului de birou.

Citeste si:
Cinci bărbaţi reținuți, după o altercație în trafic, în București. Au blocat două mașini într-o intersecție și le-au distrus
Cinci bărbaţi reținuți, după o altercație în trafic, în București. Au blocat două mașini într-o intersecție și le-au distrus
Cinci bărbaţi care ar fi blocat în trafic, într-o intersecţie din Sectorul 1 al Capitalei, două autoturisme cărora le-au distrus apoi parbrizele şi i-au agresat pe şoferi au fost...
Incidența COVID în București a înregistrat o ușoară scădere. La cât a ajuns
Incidența COVID în București a înregistrat o ușoară scădere. La cât a ajuns
Rata de incidenţă COVID-19 calculată la 14 zile este, sâmbătă, în Bucureşti, de 16.53 cazuri la mia de locuitori, potrivit site-ului Direcţiei de Sănătate Publică. În urmă cu o...
Sursa: Ziare.com