Mobila de living potrivită va "însufleți" orice cameră - iată cum să o alegi!

Advertorial
Joi, 13 Aprilie 2023, ora 20:10
3327 citiri
Mobila de living potrivită va "însufleți" orice cameră - iată cum să o alegi!
FOTO: vreimobila.ro

În orice locuință, indiferent de suprafața ei, există un loc magic care adună zilnic la un loc întreaga familie. Tot aici sunt primiți prietenii dragi, rudele și orice alți invitați care sună la ușă. Sufletul casei, această încăpere atunci când este amenajată armonios cu mobila de living potrivită, oferă un ambient relaxant și prietenos în care te poți reface după o zi grea, poți sărbători alături de cei dragi sau poți petrece o zi liberă pur și simplu stând pe canapea și vizionând un film bun sau citind o carte captivantă.

Nucleul casei are, însă, la rândul său elemente cheie de mobilier fără de care și-ar pierde farmecul specific. Canapeaua sau colțarul, fotoliile și biblioteca sunt piesele care trebuie obligatoriu să facă parte din amenajarea acestei camere. Probabil ai remarcat, de altfel, că seturile propuse de designeri se concentrează în primul rând pe aceste articole atât de utile, practice și de efect.

Conceptul de bază vizează asigurarea tuturor condițiilor de confort necesare pentru a beneficia de momente de relaxare de foarte bună calitate. Fiind spațiul în care îți petreci o mare parte din timp atunci când stai acasă, este foarte important să știi cum să îl decorezi și cum să alegi mobila living perfectă pentru acest colțișor minunat. Iată câteva recomandări venite din partea specialiștilor!

Ce preferi mai mult, canapeaua sau colțarul?

Îți poți imagina camera de zi fără un colțar superconfortabil sau fără un set canapea și fotolii de revistă? Aceste piese de mobilier emană eleganța și buna-dispoziție prin toate fibrele și sunt, practic, elementele care imprimă încă de la intrarea în perimetrul sufrageriei eticheta "zonă fără stres".

Dacă dispui de un spațiu generos, poți opta pentru un colțar superb, care să umple splendid încăperea, fără a o încărca însă. În cazul în care spațiul este mai restrâns, poți alege o canapea în culori rafinate și eventual 2 fotolii care să o încadreze minunat. Decizia o vei lua în funcție de preferințele tale, de suprafața camerei și de numărul persoanelor care se vor bucura de acest spațiu în mod uzual. Pentru un avantaj în plus, orientează-te spre modelele extensibile și cu ladă de depozitare inclusă atât la colțare, cât și la canapele. Astfel, pe lângă un somn confortabil, vei beneficia și de un extra spațiu pentru a depozita diverse articole textile.

Biblioteca, mobila de living cu "greutate"

Din camera de zi nu poate lipsi nici biblioteca! Dacă vrei să fii în pas cu noile tendințe, poți opta pentru un model inovativ fără mânere, creat conform ultimelor trenduri. Datorită designului spectaculos, acesta va ocupa puțin spațiu și va oferi senzația de luminozitate și deschidere. De asemenea, luând în calcul nevoile tale de depozitare și organizare îți poți îndrepta atenția spre mobila de living foarte încăpătoare sau spre modelele minimaliste.

În colecțiile actuale vei găsi articole cu rafturi sau corpuri suspendate, corpuri iluminate, dulapuri, comode, vitrine sau corpuri suprapuse, ideale pentru a găsi cel mai bun loc pentru televizor, consola de jocuri, fotografiile de familie, suvenirele sau obiectele de decor. Dulapurile spațioase pot adăposti haine, lenjerii sau pături, iar în vitrine poți expune porțelanuri, veselă sau alte articole cu care te mândrești. Aspectul fără cusur al mobilierului cumpărat va completa superb locuința ta și va aduce un plus de rafinament în camera de zi!

Desigur, în schema de amenajare mai poți include și un set elegant de masă și scaune. Ideea este ca mobila living aleasă să se încadreze armonios și să ofere un spațiu primitor și relaxant! Concentrează-te pe funcționalitate și aspectul estetic, și vei face cea mai inteligentă investiție!

Burduja îl atacă pe Nicușor Dan: "Nepăsarea şi incompetenţa au lăsat zeci de mii de oameni fără căldură şi apă caldă"
Burduja îl atacă pe Nicușor Dan: "Nepăsarea şi incompetenţa au lăsat zeci de mii de oameni fără căldură şi apă caldă"
Administraţia actuală a realizat investiţii "prea puţine şi prea lente" pentru a reabilita reţeaua de termoficare a Capitalei, a declarat miercuri, 24 aprilie, liderul PNL Bucureşti,...
Ciolacu vrea reducerea atribuțiilor primarului general: Dependența edililor de sector nu trebuie să fie atât de mare VIDEO
Ciolacu vrea reducerea atribuțiilor primarului general: Dependența edililor de sector nu trebuie să fie atât de mare VIDEO
Premierul Marcel Ciolacu a declarat miercuri că este nevoie de o lege specială a Capitalei şi că "este evident" că dependenţa primarilor de sector "nu trebuie să fie atât de mare de...
#mobila, #mobila living , #decoratiuni interioare