Cum va puteti instala aplicatia Ziare.com pentru Android

Dupa cum poate ati observat, pagina aferenta Aplicatiei Ziare.com din Google Play nu mai functioneaza.

Deoarece Google Play si-a modificat politicile privind aplicatiile, vechea aplicatie Ziare.com nu mai poate fi modificata pentru a respecta noile conditii impuse. Vestea buna este ca deja lucram la o versiune noua si imbunatatita pentru iOS si Android, care va satisface toate exigentele. Imediat ce va fi gata, o vom urca in iTunes App Store si Google Play si vom anunta lansarea noii versiuni.

Chiar si pana atunci, insa, puteti sa beneficiati de aplicatia Ziare.com. Pentru a instala ultima versiune a aplicatiei de Android care a fost in Google Play, descarcati-o folosind browser-ul telefonului si instalati fisierul aflat temporar pe serverele noastre: ziarecom-v1_5.apk (https://ziare.com/ziarecom-v1_5.apk)

Deoarece instalarea aplicatiei nu se va face direct din Google Play, sistemul de operare va solicita acordul pentru "Surse Necunoscute" / "Unknown Sources". In functie de versiunea de Android pe care o aveti, trebuie sa urmati pasii indicati pe ecran pentru a permite instalarea aplicatiei.

Mai multe detalii privind acest subiect puteti gasi pe Google cautand "instalare aplicatii surse necunoscute" sau "install apps from unknown sources".

Ne cerem scuze pentru aceasta situatie si va multumim pentru intelegere! Facem totul pentru ca noua versiune imbunatatita a aplicatiei sa fie gata cat mai repede.