Surpriza pe care croații o pregătesc Braziliei! Căpitanul echipei a făcut anunțul

Joi, 08 Decembrie 2022, ora 21:01
2804 citiri
Surpriza pe care croații o pregătesc Braziliei! Căpitanul echipei a făcut anunțul
Modric e căpitanul Croației FOTO facebook

În primul sfert de finală de la CM 20220, Croaţia va întâlni vineri Brazilia, pe Education City Stadium din Doha, de la 17:00 (ora României).

Croaţia va trebui să se apere agresiv împotriva Braziliei, a declarat Luka Modric, căpitanul vicecampioanei mondiale, care a recunoscut că echipa sa porneşte cu şansa a doua în meciul de vineri, din sferturile de finală ale Cupei Mondiale de fotbal 2022, scrie AFP.

"Este poate cel mai mare meci, împotriva marelui favorit, ei sunt mereu favoriţi, iar ceea ce am văzut îmi confirmă părerea. Dar nu trebuie să ne mulţumim să ajungem în sferturile de finală. Vom juca fotbalul nostru, nu vom precupeţi niciun efort pentru a ne reprezenta cât mai bine ţara", a afirmat Modric într-o conferinţă de presă.

"Este adevărat că noi am jucat de mai multe ori împotriva Braziliei, fără succes. Să sperăm că mâine vom schimba tradiţia! Brazilia are jucători formidabili, la mijloc, în apărare şi în atac. Va trebui să adoptăm o atitudine foarte agresivă în apărare, să jucăm într-un ritm ridicat, ca să încercăm să-i controlăm, să-i oprim", a spus mijlocaşul.

"Oboseala? Vom vedea, fiecare meci este unic, avem o forţă mentală şi o anume consistenţă în prelungiri, ultimul nostru meci ne-a dat încredere, ştim că o putem face din nou", a adăugat el.

Croaţia a avut prelungiri în şase din ultimele ei şapte meciuri eliminatorii şi a câştigat patru dintre acestea, impunându-se în cele trei partide cu lovituri de departajare.

"Pot doar să repet ce am mai spus, în acest moment nu mă gândesc la viitorul meu, nu ştiu cât voi mai juca pentru echipa naţională, sunt concentrat 100% pe această Cupă Mondială, după aceea vom timp să ne gândim la viitor", a spus veteranul lui Real Madrid, care are 37 de ani.

Citește și:
Cine a fost ales cel mai bun fotbalist brazilian al anului trecut
Cine a fost ales cel mai bun fotbalist brazilian al anului trecut
Atacantul naţionalei Braziliei şi al echipei Paris Saint-Germain, Neymar, a fost votat şi a primit luni trofeul pentru cel mai bun jucător brazilian al anului 2022. Neymar a primit trofeul...
Cum a ajuns să trăiască un fost președinte. Dintr-un palat luxos, acum locuiește într-o casă micuță și mănâncă singur la KFC
Cum a ajuns să trăiască un fost președinte. Dintr-un palat luxos, acum locuiește într-o casă micuță și mănâncă singur la KFC
A condus cea mai importantă putere economică din America Latină şi cei 214 milioane de locuitori ai ei. Acum, fostul preşedinte brazilian Jair Bolsonaro locuieşte într-o suburbie lângă...