Mona Musca accepta oferta lui Pinalti: Va candida la PD-L Neamt (AUDIO)

Miercuri, 20 August 2008, ora 13:00
2389 citiri
Mona Musca accepta oferta lui Pinalti: Va candida la PD-L Neamt (AUDIO)

Mona Musca a acceptat oferta PD-L Neamt, facuta acum mai bine de o luna, de a candida la alegerile parlamentare din toamna.

Presedintele PD-L Neamt, Gheorghe Stefan, a declarat, miercuri, ca a discutat cu Mona Musca despre candidatura ei si ca este bucuros ca a convins-o sa candideze intr-un colegiu din nemtean, informeaza NewsIn.

Primarul municipiului Piatra Neamt a precizat ca Mona Musca va candida in colegiul 7, pe Valea Muntelui, situat la granita dintre judetele Neamt si Harghita.

"Ma bucur pentru faptul ca doamna Mona Musca a acceptat sa candideze. E o candidatura benefica atat pentru judetul Neamt cat si pentru Romania. Initial m-am gandit sa-i propun colegiul numarul 7, Valea Muntelui, situat la granita dintre judetele Neamt si Harghita. Dansa are o locuinta in judetul vecin, asa ca ar avea si motivatia alegerii acestui colegiu, dar totul va fi stabilit pana pe 12 septembrie", a declarat Gheorghe Stefan.

Intrebat daca nu ii este frica de reactia unor colegi din PD-l pentru candidaturile Monei Musca si Dumitru Dragomir propuse conducerii centrale a PD-L, Gheorghe Stefan a raspuns ferm: "Sa fie clar. Mi-e frica numai de Dumnezeu".

Presedintele PD-L, Emil Boc, a declarat la inceputul acestei saptamani ca Mona Musca se afla printre propunerile de candidaturi primite din partea organizatiei din Neamt si ca nu exista niciun motiv pentru ca partidul sa refuze aceasta candidatura, urmand ca si fostul deputat sa-si manifeste dorinta in acest sens.

Citeste si:
Doi copii dați dispăruți în județul Neamț
Doi copii dați dispăruți în județul Neamț
Doi minori în vârstă de 14 ani au fost daţi dispăruţi de conducerea centrului din municipiul Roman, unde erau instituţionalizaţi. Potrivit IPJ Neamţ, cei doi copii se numesc Constantin...
AUR ”reîncălzește” scandalul irlandezului beat care a intrat în Parlament. Ce ar fi surprins camerele de supraveghere
AUR ”reîncălzește” scandalul irlandezului beat care a intrat în Parlament. Ce ar fi surprins camerele de supraveghere
Alianţa pentru Unirea Românilor a cerut miercuri, 19 ianuarie, Ministerului de Interne, Serviciului de Protecţie şi Pază şi Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 să facă...