90-60-90, noile criterii pentru o candidatura

Luni, 25 August 2008, ora 09:50
2898 citiri
90-60-90, noile criterii pentru o candidatura

Desi pare greu de crezut, nu toate femeile din politica romaneasca sunt aidoma Monei Musca, a Elenei Udrea, a Oanei Zavoranu sau a Elenei Basescu, iar "amazoanele" nu trebuie sa-si adanceasca tot mai mult decolteul sau sa intruneasca dimensiunile "90-60-90" pentru o cariera de politician.

Consiliera lui Adrian Nastase, Anca Alexandrescu, acuza jurnalistii care pun pe aceeasi linie femei de succes din politica, dar foarte putin vizibile, si femeile de tip decolteu, ce tin primele pagini ale ziarelor de scandal.

"Mi s-a parut total deplasat si chiar jignitor sa asocieze cateva nume de doamne care au ceva experienta in politica cu niste fetiscane care se chinuie sa fie "vedete", apar in afise, sunt logodnicele nu stiu cui sau vand rochii si bomboane.

Si nu am sa ma refer la nimeni din PSD. Pentru ca nu vreau sa fiu subiectiva. Insa mi se pare incorect sa vii si sa spui ca noile criterii pentru o candidatura vor fi dimensiunile '90-60-90'", scrie Anca Alexandrescu pe blogul sau.

Mai mult, Anca Alexandrescu spune ca Mona Musca a facut un mare deserviciu doamnelor din politica.

"Insa asta nu inseamna ca femeile nu pot face politica si trebuie privite doar prin prisma calitatilor fizice. Stim cu totii ca exista in Parlament numerosi domni care au avut mai multe mandate si nu s-au remarcat nici macar prin calitatile fizice.

Dar pentru ca am adus vorba de Mona Musca as putea sa spun ca singura persoana care a avut o pozitie corecta si echilibrata fata de o eventuala candidatura a respectivei doamne a fost Elena Udrea", mai spune consilierul fostului premier.

Printre exemplele pe care Anca Alexandrescu le considera demne de urmat pentru o cariera in politica se numara Diana Tusa sau Cristina Pocora (PNL), care poate nu au fost atat de cunoscute publicului, insa activitatea lor politica a fost una serioasa si temeinica.

Este incorect sa venim sa le punem numele alaturi cu Oana Zavoranu, de exemplu. Cum nici doamna Lia Olguta Vasilescu (foto) sau alte doamne foarte cunoscute si active in politica romaneasca nu pot sa fie asociate cu diverse domnisoare doritoare de cariera politica peste noapte. Sper insa ca macar in anul 2008 sa nu mai avem parte de astfel de discriminari", a adaugat consiliera lui Adrian Nastase.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Criză de râs la o televiziune, în direct. Relatarea unui conflict în familie a provocat amuzamentul general VIDEO
Criză de râs la o televiziune, în direct. Relatarea unui conflict în familie a provocat amuzamentul general VIDEO
O prezentatoare TV din Polonia a izbucnit în râs în timpul unei transmisiuni în direct, ascultând povestea unui reporter despre o ceartă în familie pe teme politice. Incidentul a avut loc pe...
Controversă în lumea tenisului, cu o jucătoare legendară: ”S-ar putea să fii de-acord cu femeile goale în vestiarul bărbaților, dar noi nu...”
Controversă în lumea tenisului, cu o jucătoare legendară: ”S-ar putea să fii de-acord cu femeile goale în vestiarul bărbaților, dar noi nu...”
Fost număr unu mondial în tenisul feminin, Martina Navratilova a avut o controversă aprinsă cu jurnalistul Ben Rothenberg, legat de dreptul sportivilor transgender de a utiliza vestiarul...
#Anca Alexandrescu, #Adrian Nastase, #Elena Udrea, #Oana Zavoranu, #Mona Musca, #Femei, #politica , #stiri Mona Musca