Mona Musca il lauda pe Iohannis: A fost fantastic

Vineri, 05 Decembrie 2014, ora 21:42
11846 citiri
Mona Musca il lauda pe Iohannis: A fost fantastic
Foto: Romania TV

Mona Musca, fost lider important al PNL, are numai cuvinte de lauda la adresa presedintelui ales Klaus Iohannis.

"Fata de Klaus Iohannis, eu sunt foarte subiectiva, pentru ca l-am cunoscut foarte bine intr-o perioada importanta pentru domnia sa si pentru Romania, atunci cand a fost vorba de Sibiu, capitala culturala europeana, l-am cunoscut si inainte, am ramas in relatii de prietenie si dupa aceea, si spun ca sunt subiectiva pentru ca a fost fantastic.

A fost omul cu care am vorbit cel mai putin si care a reusit sa rezolve cele mai multe probleme privind Sibiu, capitala culturala europeana", a declarat Mona Musca, vineri, pentru Romania TV.

Fostul lider PNL a adaugat ca Iohannis s-a ocupat de toate problemele cu un calm enervant uneori, dar si cu foarte multa intelepciune si cu zambetul pe buze.

Iohannis, interviu pentru Deutsche Welle: Vreau sistem de educatie ca in Germania

"Pentru mine a fost o experienta aboslut extraordinara sa vad ca lucrurile se pot rezolva fara sa te zbati, fara sa faci valuri, fara sa angrenezi toata lumea. Are un stil cu totul aparte si eu salut si stilul, salut si persoana", a adaugat Mona Musca.

Cat despre ceea ce s-a intamplat la alegerile prezidentiale, fostul ministru al Culturii a spus ca a fost "fantastic".

"Politicienii care nu au optimism nu au ce cauta in politica. Cred ca, pana la urma, optimismul si reconcilierea cu tara, cu istoria ta, si cu istoria buna si cu istoria proasta, reconcilierea cu conducatorii tai pana la urma va da rezultate bune in Romania, cu conditia ca cei care sunt in varf sa inteleaga acest lucru si sa faca toate demersurile ca viata noastra si istoria Romaniei sa mearga in directia aceasta", a punctat Mona Musca.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Mona Musca Klaus Iohannis, #Mona Musca Iohannis presedinte, #Mona Musca lauda Iohannis , #stiri Mona Musca