Mona Musca il lauda pe Iohannis: A fost fantastic

Vineri, 05 Decembrie 2014, ora 21:42
11509 citiri
Mona Musca il lauda pe Iohannis: A fost fantastic

Mona Musca, fost lider important al PNL, are numai cuvinte de lauda la adresa presedintelui ales Klaus Iohannis.

"Fata de Klaus Iohannis, eu sunt foarte subiectiva, pentru ca l-am cunoscut foarte bine intr-o perioada importanta pentru domnia sa si pentru Romania, atunci cand a fost vorba de Sibiu, capitala culturala europeana, l-am cunoscut si inainte, am ramas in relatii de prietenie si dupa aceea, si spun ca sunt subiectiva pentru ca a fost fantastic.

A fost omul cu care am vorbit cel mai putin si care a reusit sa rezolve cele mai multe probleme privind Sibiu, capitala culturala europeana", a declarat Mona Musca, vineri, pentru Romania TV.

Fostul lider PNL a adaugat ca Iohannis s-a ocupat de toate problemele cu un calm enervant uneori, dar si cu foarte multa intelepciune si cu zambetul pe buze.

Iohannis, interviu pentru Deutsche Welle: Vreau sistem de educatie ca in Germania

"Pentru mine a fost o experienta aboslut extraordinara sa vad ca lucrurile se pot rezolva fara sa te zbati, fara sa faci valuri, fara sa angrenezi toata lumea. Are un stil cu totul aparte si eu salut si stilul, salut si persoana", a adaugat Mona Musca.

Cat despre ceea ce s-a intamplat la alegerile prezidentiale, fostul ministru al Culturii a spus ca a fost "fantastic".

"Politicienii care nu au optimism nu au ce cauta in politica. Cred ca, pana la urma, optimismul si reconcilierea cu tara, cu istoria ta, si cu istoria buna si cu istoria proasta, reconcilierea cu conducatorii tai pana la urma va da rezultate bune in Romania, cu conditia ca cei care sunt in varf sa inteleaga acest lucru si sa faca toate demersurile ca viata noastra si istoria Romaniei sa mearga in directia aceasta", a punctat Mona Musca.

Citeste si:
Raed Arafat dă asigurări că testele pentru Covid din școli nu pot fi contaminate la asamblarea kit-urilor
Raed Arafat dă asigurări că testele pentru Covid din școli nu pot fi contaminate la asamblarea kit-urilor
Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, a declarat vineri, 3 decembrie, că nu există riscul contaminării testelor de salivă din școli în momentul în care se...
Raed Arafat, despre posibila sa demitere: ”DSU nu e un om. Dacă deranjează şeful, păstrezi sistemul”
Raed Arafat, despre posibila sa demitere: ”DSU nu e un om. Dacă deranjează şeful, păstrezi sistemul”
Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, a declarat vineri, 3 decembrie, că atribuțiile instituției pe care o conduce sunt stabilite prin lege. Medicul a subliniat că...