Valeriu Stoica o vrea pe Mona Musca in Parlament

Joi, 20 Martie 2008, ora 14:47
1472 citiri
Valeriu Stoica o vrea pe Mona Musca in Parlament

Vicepresedintele PD-L Valeriu Stoica a declarat, joi, pentru NewsIn, ca, in perioada urmatoare, va discuta cu Mona Musca in incercarea de a o convinge sa candideze pentru un nou mandat in Parlament, in baza Legii votului uninominal.

"Voi starui si vom vedea daca va accepta sa candideze", a spus Stoica. Liderul PD-L considera ca revenirea Monei Musca este absolut necesara, cu atata mai mult cu cat au fost indeplinite conditiile pentru o astfel de candidatura, respectiv adoptarea legii votului uninominal.

Prim-vicepresedintele PD-L, Theodor Stolojan, declara, marti, pentru NewsIn, ca va sustine cu convingere revenirea Monei Musca in viata politica, in cazul in care aceasta va decide sa candideze la alegerile parlamentare.

"Daca va dori sa o sprijinim, vom avea o discutie in cadrul PD-L. Eu personal o voi sustine cu multa convingere", a spus Stolojan.

Liderul democrat-liberal a completat ca nu a avut loc o discutie in cadrul formatiunii politice pentru ca Mona Musca nu s-a exprimat inca daca doreste sau nu un nou mandat de deputat.

"Ar fi pacat sa stea in afara scenei politice", a adaugat prim-vicepresedintele PD-L, care a mai spus ca Mona Musca a fost judecata cu mult sub valoarea ei.

Contactata de NewsIn, Mona Musca a refuzat sa comenteze informatiile legate de posibila sa revenire in viata politica, cu ocazia alegerilor parlamentare, ce vor avea loc in baza votului uninominal.

Ea s-a limitat la a spune ca nu a si-a exprimat intentia de a se intoarce pe scena politica.

"Nu am declarat nimanui, nicicand, de cand am demisionat din Parlament, ca ma intorc in politica", a declarat Mona Musca, adaugand ca nu stie ce va face.

Mona Musca, a carei colaborare cu Securitatea a fost confirmata, anul trecut, pe 6 martie, de Curtea de Apel Bucuresti, a demisionat pe 7 martie din Camera Deputatilor si din PLD.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Replică tăioasă pentru Piedone. Nicușor Dan a ieșit la atac: "Asta e singura luptă care contează!"
Replică tăioasă pentru Piedone. Nicușor Dan a ieșit la atac: "Asta e singura luptă care contează!"
Nicușor Dan este susținut la aceste alegeri de Dreapta Unită, formată din USR, FD și PMP. Edilul, care are de dus o luptă dificilă cu Cristian Popescu Piedone, a ieșit la atac, în cadrul...
Ludovic Orban, dezlănțuit: „Nu mi-e frică de voi, securiștilor!". Fostul premier a anunțat prima reformă a alianței FD+USR+PMP
Ludovic Orban, dezlănțuit: „Nu mi-e frică de voi, securiștilor!". Fostul premier a anunțat prima reformă a alianței FD+USR+PMP
Ludovic Orban face mare scandal din opoziție. Fostul premier, fost lider al PNL, se află într-un război continuu după ce Klaus Iohannis l-a trecut pe „linie moartă". Ludovic Orban este...
#valeriu stoica, #Mona Musca, #sustine candidatura , #Valeriu Stoica