Monica Davidescu, detalii intime despre căsnicia cu Aurelian Temișan: ”Să-mi dai cei 5.000 de dolari înapoi!”

Vineri, 03 Decembrie 2021, ora 14:44
8656 citiri
Monica Davidescu, detalii intime despre căsnicia cu Aurelian Temișan: ”Să-mi dai cei 5.000 de dolari înapoi!”
Monica Davidescu și Aurelian Temișan

Actrița Monica Davidescu și cântărețul Aurelian Temișan (ambii în vârstă de 49 de ani) formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc. Într-un recent interviu pentru okmagazine.ro, Monica a oferit câteva detalii intime dintr-o căsnicie care durează de 25 de ani.

Astfel, actrița a povestit cum și-a cunoscut soțul, în cadrul unui spectacol pe care ea l-a prezentat.

"Da, aşa ne-am cunoscut. Şi aşa s-a înfiripat scânteia. Dar primul nostru spectacol de anvergură împreună a fost Chicago, aici la TNB. Atunci am şi avut un hop, pentru că erau propuşi 3 actori pentru personajul Billy Flynn: Bănică Jr., soţul meu şi Andrei Duban.

Dar anul următor, Ştefan a început proiectul Dansez pentru tine, aşa că au avut nevoie urgent de Aurelian, însă nu mai avea timp să repete suficient, iar producătorul mi-a spus să repet eu cu el acasă. Şi numai aşa ne-am pregătit şi ne-am şi amuzat că era o scenă în care Roxie Hart îi striga lui Billy Flynn: „Să-mi dai înapoi cei 5.000 de dolari ai mei!“. Şi noi ne certam ca pe scenă. Iar la un moment dat am auzit paşii vecinilor pe palier…

I-am zis soţului: „Tu-ţi dai seama că pe hol oamenii ne aud urlând unul la altul: Să-mi dai cei 5.000 de dolari înapoi! Ce-or crede bieţii oameni?! Or să spună că ne spargem oalele-n cap", a declarat Monica Davidescu pentru sursa citată.

"Eu nu-s pasionată de bucătărie, el nu-i pasionat de bucătărie. Am multe cunoştinţe care spun: ”Am gătit aseară, am băut un vin cu soţul meu”. Zic: ”Măi, în bucătărie eu nu mă pot relaxa. Nici să beau vin nu-mi place”.

Ei, nouă ne place să descifrăm texte. Atunci de ce să nu facem asta, de ce să nu căutăm piese noi? Şi în pandemie, când am stat foarte mult şi toate activităţile au fost întrerupte, chiar asta am făcut. Am şi repetat acasă, am făcut şi nişte filmări, soţul meu a făcut şi un videoclip", a completat actrița.

Monica Davidescu a atins și subiectul eventualelor neînțelegeri între ea și Aurelian, în condițiile în care cei doi au împreună o fetiță de 11 ani.

"Eu, dacă am ceva de spus, spun, el tace. Şi apoi lucrurile se rezolvă de la sine. Hopuri au existat, îţi dai seama că nu există persoană fără cusur. Dar nu am ajuns atât de departe încât să ne gândim la divorţ", a precizat Monica Davidescu.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#Monica Davidescu, #Aurelian Temisan, #detalii, #casnicie, #dolari , #stiri vedete